leisure

leisure  |  Holland Casino Leeuwarden

Holland Casino Leeuwarden

Leeuwarden, Januari 2007

Holland Casino Leeuwarden bevindt zich op een tijdelijke locatie. Het interieur zal gedurende vijf jaar dienst moeten doen. Deze uitdaging beantwoordde M+R door een theatrale sfeer te creëren, waarbij gebruik werd gemaakt van grote decorstukken. Bij het ontwerp van interieurelementen is veel gewerkt met organische vormen. Daardoor de vierkante doos waarin het Casino is gehuisvest, nauwelijks terug te vinden in het interieur. De zorgvuldig gedoseerde verlichting, gecombineerd met donkere wanden, zorgt voor een zekere dramatiek. Zestig monitoren boven de bar, waarop beelden van het casino en lifestyle-beelden te zien zijn, vormen een hedendaags high tech-accent. M+R ontwierp zowel de speelzalen als het geïntegreerde horecagedeelte.

Terug naar boven
Beeldmerk M+R
random header template - ILGE
Contact
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer