Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Bibliotheek binnenhuisarchitect


Bij het inrichten van een bibliotheek moet met veel zaken rekening gehouden worden. Het moet een ruimte zijn waar mensen rustig de tijd kunnen nemen om boeken te zoeken, of een van de vele andere functies die een bibliotheek tegenwoordig heeft te benutten. Daar komt bij dat de inrichting bezoekers moet inspireren en een aangenaam gevoel moet geven. Maar hoe zorgt u voor een dergelijke inrichting? We raden u aan om hiervoor M+R Interior Architecture in te schakelen. Bij ons bureau werken mensen die als geen ander weten wat er belangrijk is in een dergelijke publieke ruimte.

Bibliotheek binnenhuisarchitectuur op maat

M+R Interior Architecture is een bureau waar mensen werken die professioneel aan de slag willen gaan met uw inrichting. We zetten ons in de regel voornamelijk in voor gebouwen met een publieke functie. Naast binnenhuisarchitect voor bibliotheek kunt u ons ook inschakelen voor het inrichten van bijvoorbeeld een luchthaven, stadion, theater of bioscoop. We vinden het belangrijk om een ontwerp te maken dat er niet alleen modern uitzat, maar dat daarbij ook gebruik maakt van moderne functies. Dit vooral als het aankomt op lichtarchitectuur, aangezien de verlichting van een gebouw toch sterk bijdraagt aan de sfeer in een ruimte.

Meer weten over onze bibliotheek binnenhuisarchitect?

Als er bij een bibliotheek binnenhuisarchitectuur op het programma staat, dan is het goed om ons hiervoor in te schakelen. We komen graag eens bij u langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte. Wat zijn uw wensen? Heeft u een bepaalde huisstijl waar rekening mee moet worden gehouden? Met het antwoord op al deze vragen gaan wij aan de slag, om er zo voor te zorgen dat u straks een inrichting heeft die helemaal op uw wensen aansluit. Meer weten over de mogelijkheden die wij u als binnenhuisarchitect voor bibliotheek te bieden hebben? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder