Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Bibliotheek interieuradvies

Bij het inrichten van een bibliotheek is het belangrijk om een paar zaken goed in de gaten te houden. Het is daarbij belangrijk dat de betreffende ruimte inspirerend is, rustgevend en uitnodigend. Er zijn natuurlijk bepaalde zaken die mensen altijd verwachten van een bioscoop, maar daar kan best mee gespeeld worden. Waarom zou de afdeling met volwassen boeken er hetzelfde uit moeten zien als de Young Adult sectie? Bij M+R Interior Architecture gaan we graag aan de slag om ervoor te zorgen dat uw bibliotheek straks een fantastische make-over heeft gekregen.

Aan de slag met een bibliotheek interieuradviseur

Voor interieuradvies voor bibliotheek bent u bij ons altijd aan het juiste adres. We hebben veel ervaring met het inrichten van publieke ruimtes en gaan hier ook graag voor u mee aan de slag. We worden in de regel ingeschakeld voor het interieur van publieke gebouwen. We hebben het dan niet alleen maar over bibliotheken, maar ook over bijvoorbeeld theaters, luchthavens, kantoorgebouwen en meer. We raden u dan ook van harte aan om hier eens contact over op te nemen met ons. We vinden het bij onze ontwerpen belangrijk om zaken als ergonomie, veiligheid, klantvriendelijkheid en routing volop aandacht te geven.

U bent op zoek naar een bibliotheek interieuradviseur

Als u interieuradvies voor bibliotheek nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring met het inrichten van publieke gebouwen. We zorgen graag voor een mooie, moderne look waarbij ook volop gebruik wordt gemaakt van allerhande moderne mogelijkheden. We vinden het belangrijk om te innoveren, maar willen daarbij ook met een ontwerp komen dat flexibel, duurzaam en functioneel is. Meer weten? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om onze mogelijkheden door te nemen. Samen met u gaan we er dan voor zorgen dat uw bibliotheek straks de perfecte inrichting heeft.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder