Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Binnenhuisarchitect

U bent op zoek naar een binnenhuisarchitect die voor u een perfecte inrichting kan realiseren? We nodigen u dan van harte uit om eens contact op te komen nemen met M+R Interior Architecture. We hebben de mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan met het realiseren van binnenhuisarchitectuur voor publieke gebouwen. We hebben in het verleden al heel wat gebouwen van een nieuwe inrichting voorzien. We hebben het dan bijvoorbeeld over theaters, ziekenhuizen, vliegvelden en stadions. Elk van deze verschillende bestemmingen heeft ook zijn eigen wensen. Wij houden hier altijd goed rekening mee.

Het binnenhuisarchitectbureau voor u

We hebben veel ervaring opgedaan met het bedenken van interieurs voor gebouwen op alle mogelijke gebieden. We weten dat het belangrijk is om een interieur design te hebben dat helemaal op uw wensen aansluit, maar natuurlijk ook op de wensen van uw gasten en gebruikers. Wij weten wat er bij komt kijken om een bibliotheek perfect in te richten, maar snappen ook dat daarbij andere wensen om de hoek komen kijken wanneer er bijvoorbeeld een luchthaven aan een nieuw interieur toe is. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon eens een kijkje op onze website. We helpen u graag verder.

Meer weten over ons binnenhuisarchitectbureau?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens contact met ons op te nemen. U vindt ook op onze website een schat aan informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U vindt hier ook een groot aantal voorbeelden van projecten waar wij in het verleden aan hebben gewerkt. Zo krijgt u alvast een indruk van onze stijl, waar u dan ook direct inspiratie uit kunt opdoen. Bij M+R helpen we u graag aan een inrichting die helemaal op uw wensen aansluit.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder