Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this.

 

REALIZED: innovative HUB for HERE Technologies, Eindhoven

HERE: “Throughout history, location has played a key role in the development and progress of people and societies. As a company of over 8000 employees all focused on the concept of location and the potential it has to radically improve the way we do business, the way we get around and the way we live, we are shaping the future by redefining what was formerly known as a map. In 1985, we began with the simple goal to digitize mapping and pioneer in-car navigation systems. Over the next three decades, as NAVTEQ and Nokia, we’ve built a legacy in mapping technology. Today, we're creating living three-dimensional maps that grow upwards, breathing with layers of information and insights. And we're looking beyond. From autonomous driving, to the Internet of Things, we are building the future of location technology through strategic partnerships. Together we’re building open solutions for the future”.

 

The Kennedy Tower in Eindhoven is one of the HERE headquarters worldwide. M+R has designed a complete office concept for the new organization, including the look & feel and corporate design of the offices, such as the color palette; wayfinding; photo use etc. After the realization of the office Eindhoven was completed, M+R also signed for the head office in Amsterdam where the management is housed. HERE continues to develop and last year we were asked if we could design a special innovative meeting place in the building | the HERE HUB. Together with a number of employees, we designed the contours for this space during brainstorming sessions. The space is multifunctional and an extremely flexible space that is suitable for knowledge sharing; presentations; group sessions; lunches and also for the Town hall meetings. The furniture in the room is easy to move and the layout can be adapted to different needs. The cupboards with lots of greenery are mobile and equipped with whiteboards, there is a large interactive screen and catering facilities. The floor finish is part of HERE's corporate identity.

Outstanding Property Award winner 2020 and nominated for the A’design Gold award 2021

1 month ago

The new terminal is designed in Russian constructivist style. The inspiration are the well-known Russian artists. The imposing ceiling in the lounge is a representation of the supremacist style of El Lissitzky which he called PROUN, ‘the stage where someone changes from painting to architecture’.

Read more

REALIZED: El Lissitzky Business Lounge

4 months ago

M+R has now secured a solid place on Sheremetyevo Airport's shortlist for international design agencies. After the realization of the award winning Rublev (A’design award + German design award 2019) and Chagall (A’design award 2020) business lounge and the largest business lounge in Europe: Malevich, our agency was asked to develop a concept and design for a business lounge in terminal C - phase 2.

Read more

REALIZED: Sustainable innovative working environment anno 2020 for Pension fund PGB

5 months ago | Update: 4 months ago

The corona crisis proves once again that social and societal developments not only have a major impact on our daily lives, but especially also on the way we do our work. Attracting and retaining talent is currently more important and challenging than ever. In addition, it is good to know that employees attach great importance to the relationship with their employer. They want to be part of a team and take pride in working for an attractive and successful company.

Read more

REALIZED: New innovative office landscape for BDO The Hague

6 months ago | Update: 4 months ago

M+R interior architecture has designed the new innovative office in The Hague in collaboration with BDO. Even before the outbreak of the Covid-19 pandemic, M+R designed the new future-proof building; just like the office building for the BDO Amstelveen location (completed September 2019), the basis of the concept is a large flexible meeting space with a variety of consultation areas; meeting rooms, lunch facilities and presentation rooms.

Read more

REALIZED: New office landscaping for MCB International

7 months ago | Update: 4 months ago

M+R interior architecture designed a special customer space for the MCB head office and was completed in 2017. There is a central reception room with various seating areas and a bar. All interior parts are made of steel; Stainless steel or aluminum.

Read more

Twenty years of M+R interior architecture

8 months ago | Update: 4 months ago

While our volatile consumer society is mainly about buying stuff and keeping up with the latest trends, M+R interior architecture pleads for sustainable interiors that still have the wow factor after twenty years. Volatile designs that quickly get you tired are not for us.

Read more

REALIZED: Sleep Lounge | Sheremetyevo Airport

8 months ago | Update: 4 months ago

In the Sleep Lounge - a 'business hotel' with single and double cabins - artworks by almost all constructivist artists have been placed on the walls. In the general areas of the Sleep Lounge, M+R created a warm, bright and open atmosphere, which contributes to a pleasant stay.

Read more

REALIZED: Largest Airport Business Lounge in Europe

10 months ago | Update: 4 months ago

M+R has secured a solid place on the Sheremetyevo Airport shortlist for international design agencies. After the realization of the award winning Rublev business Lounge and the VIP lounge in 2018, our agency was asked to participate in the competitions for the extension of the C terminal. M+R was selected from a number of agencies to design two business lounges: Malevich and Chagall.

Read more

REALIZED: New green head-office for Canon production printing

10 months ago | Update: 4 months ago

The new office building for the CANON Production Printing Netherlands headquarters "Green Landmark", designed by BroekBakema architects, is based on the Kyosei philosophy of Canon: living and working together for the common good. Green, public spaces, the so-called "Green Plazas", connect employees and visitors.

Read more

REALIZED: innovative HUB for HERE Technologies

10 months ago | Update: 4 months ago

The Kennedy Tower in Eindhoven is one of the HERE headquarters worldwide. M+R has designed a complete office concept for the new organization, including the look & feel and corporate design of the offices, such as the color palette; wayfinding; photo use etc.

Read more

M+R wins another award; the Chagall Lounge has been awarded the A'design bronze award 2020

10 months ago | Update: 4 months ago

M+R interior architecture won the assignment for the lounge design after an international competition. The lounge is about 1.900 square meters and has a capacity of 385 seats and is located in the new extension of the terminal C on Sheremetyevo International Airport Moscow.

Read more

Making monumentality more sustainable

11 months ago | Update: 4 months ago

M+R has been selected as an architect for the renovation, redesign and partial restoration of three monumental canal houses in Amsterdam for Richemont.

Read more

M+R wins competition for new accommodation for Pensioenfonds PGB

1 year ago | Update: 4 months ago

M+R interior architecture was commissioned after a competition. For the existing office building on the Prof. dr. E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen, our office has developed and designed an innovative working environment in collaboration with Drees & Sommer and Hiensch installation consultants.

Read more

Public Architecture - Future For Europe

1 year ago | Update: 4 months ago

M+R interior architecture is represented in the exhibition.

Read more

REALIZED: innovative green working environment for BDO

1 year ago | Update: 4 months ago

Voor de locatie van BDO in Amstelveen huurt BDO ca. 4.500 m2 in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Commerce Parc Amstelveen’, zijnde de begane grond en 4 verdiepingen.

Read more

M+R wins the German Design Award 2020 with the design of the Rublev Lounge

1 year ago | Update: 6 months ago

The characteristic aesthetic of Russian dome structures lend the lounge area an unmistakable identity. The design also features a great colour concept, which promises a high quality of stay thanks to atmospheric lighting and modern, comfortable furniture.

Read more

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

1 year ago | Update: 6 months ago

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Read more

Old Town Hall Schoonhoven

1 year ago | Update: 6 months ago

The town hall (1542) was reconstructed in 1927 to its original state, with much later added parts removed. In the report of the restoration by Dr. EH ter Kuile it is noted that "the entire building was evacuated," changed ", and cleaned and broken to the old core.

Read more