Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this.

 

M+R wins competition for new accommodation for Pensioenfonds PGB

client:                          Pensioenfonds PGB

assignment:                concept + design new innovative working environment

realization:                 end of 2020

 

Pensioenfonds PGB is moving to a new location in Amstelveen. With over 200 employees, PGB provides the pensions for 300,000 people and they manage assets of more than € 25.5 billion. Pensioenfonds PGB provides a good and affordable pension for employees from different sectors. From graphic media to wholesale of flowers and plants, from pharmaceutical industry to sea fishing. Every sector and every employer is different. You can see these differences in the different pension schemes that they manage and the services that PGB offers.

 

M+R interior architecture was commissioned after a competition. For the existing office building on the Prof. dr. E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen, our office has developed and designed an innovative working environment in collaboration with Drees & Sommer and Hiensch installation consultants. The Atria building will be given a sustainable design, by opening the atria with terraces and open staircase connections, will make the building more transparent and contribute to internal communication. Many of the materials and products present are reused, the installations are made more sustainable, the outer shell is upgraded and a lot of greenery will be integrated in the building.

The ground floor of the Atria building will be a meeting place for relations, visitors and employees, including a "cafe of the future"; workplaces for visitors and a meeting center. We have designed an outside terrace for the building and a new site plan with lots of trees and we are also drawing for the branding and customer journey.

REALIZED: Largest Airport Business Lounge in Europe

1 week ago

M+R has secured a solid place on the Sheremetyevo Airport shortlist for international design agencies. After the realization of the award winning Rublev business Lounge and the VIP lounge in 2018, our agency was asked to participate in the competitions for the extension of the C terminal. M+R was selected from a number of agencies to design two business lounges: Malevich and Chagall.

Read more

REALIZED: New green head-office for Canon production printing

2 weeks ago | Update: 1 week ago

The new office building for the CANON Production Printing Netherlands headquarters "Green Landmark", designed by BroekBakema architects, is based on the Kyosei philosophy of Canon: living and working together for the common good. Green, public spaces, the so-called "Green Plazas", connect employees and visitors.

Read more

REALIZED: innovative HUB for HERE Technologies

1 month ago | Update: 1 week ago

The Kennedy Tower in Eindhoven is one of the HERE headquarters worldwide. M+R has designed a complete office concept for the new organization, including the look & feel and corporate design of the offices, such as the color palette; wayfinding; photo use etc.

Read more

M+R wins another award; the Chagall Lounge has been awarded the A'design bronze award 2020

1 month ago | Update: 1 week ago

M+R interior architecture won the assignment for the lounge design after an international competition. The lounge is about 1.900 square meters and has a capacity of 385 seats and is located in the new extension of the terminal C on Sheremetyevo International Airport Moscow.

Read more

Making monumentality more sustainable

2 months ago | Update: 1 week ago

M+R has been selected as an architect for the renovation, redesign and partial restoration of three monumental canal houses in Amsterdam for Richemont.

Read more

Meeting, sharing knowledge and working innovatively are central to the new housing of BDO The Hague

2 months ago | Update: 1 week ago

M+R has developed a completely new office concept in close collaboration with stakeholders and users of BDO. The building concept took shape in the various inspiration and co-creation sessions initiated by M+R on behalf of BDO.

Read more

M+R wins competition for new accommodation for Pensioenfonds PGB

2 months ago | Update: 1 week ago

M+R interior architecture was commissioned after a competition. For the existing office building on the Prof. dr. E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen, our office has developed and designed an innovative working environment in collaboration with Drees & Sommer and Hiensch installation consultants.

Read more

Public Architecture - Future For Europe

5 months ago | Update: 1 week ago

M+R interior architecture is represented in the exhibition.

Read more

REALIZED: innovative green working environment for BDO

6 months ago | Update: 1 week ago

Voor de locatie van BDO in Amstelveen huurt BDO ca. 4.500 m2 in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Commerce Parc Amstelveen’, zijnde de begane grond en 4 verdiepingen.

Read more

M+R wins the German Design Award 2020 with the design of the Rublev Lounge

6 months ago | Update: 2 weeks ago

The characteristic aesthetic of Russian dome structures lend the lounge area an unmistakable identity. The design also features a great colour concept, which promises a high quality of stay thanks to atmospheric lighting and modern, comfortable furniture.

Read more

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

6 months ago | Update: 4 months ago

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Read more

Old Town Hall Schoonhoven

6 months ago | Update: 4 months ago

The town hall (1542) was reconstructed in 1927 to its original state, with much later added parts removed. In the report of the restoration by Dr. EH ter Kuile it is noted that "the entire building was evacuated," changed ", and cleaned and broken to the old core.

Read more

Solid metal interior concept for MCB international

6 months ago | Update: 4 months ago

After the realization of the meeting space in the MCB headquarters, the plans for the ground floor have been developed. M+R has developed a tailor-made interior for the entrance and the working environment in close cooperation with the employees of MCB.

Read more