Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this.

 

BDO Accountants

Client: BDO Accountants | Rijswijk, August 2014

Assignment: Relocation + development of innovative working environment BDO Scheveningen + Naaldwijk.

After a successful renovation and refurbishment of the BDO location in Eindhoven, M+R was commissioned to renew the accommodation at eight other locations. A plan is developed for each location based on the wishes and requirements of the location, based on BDO's corporate identity. M+R is responsible for the concept, design and supervision of the entire construction process. The design provides for a central entrance + reception room and visitor room, meeting rooms, a dining / working café and meeting rooms. M + R designed an innovative work concept for various locations. The basic idea is that BDO employees can work anywhere, anytime. The working environments meet different needs: concentrated work, consultation, brainstorming, working at home. This flexible design creates new encounters and forms of (interdisciplinary) collaboration.