Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this.

 

Huisman & van Muijen

Client: Huisman & van Muijen | 's Hertogenbosch, December 2018

Assignment: Renovate and redesign the existing office building innovative working environment

Especially for the Huisman & van Muijen engineers, M+R has designed an innovative flexible working environment. The design is based on the technical installations in buildings such as H&vM's consultants developed for its clients. A meeting room has been set up in the entrance where technology, developments and also a history of products and installations are shown. The working environment is based on activity-related work with flexible workplaces for concentrated and interactive work. The wall covering consists of images of installations: building information models (BIM).