Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Hotel binnenhuisarchitect

Als u een binnenhuisarchitect zoekt voor uw hotel, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met M+R Interior Architecture. We gaan graag voor u aan de slag om voor uw hotel een perfecte inrichting te realiseren. We snappen dat u het uw gasten graag zo aangenaam mogelijk wil maken. Er zijn dan heel wat zaken om goed op te letten bij de inrichting van uw hotel. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een geheel eigen stijl te hebben, waar uw gasten zich thuis bij voelen. Wij gaan graag eens met u om tafel zitten om samen met u te bekijken hoe wij deze stijl tot een realiteit kunnen maken.

Aan de slag met een binnenhuisarchitect voor hotel

Als u een hotel heeft, dan snapt u hoe belangrijk het comfort van uw gasten is. Ze moeten zich thuis voelen en een goed gevoel hebben als ze hun kamer binnenstappen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een perfecte inrichting voor uw hotel. We nemen dan samen met u de mogelijkheden die wij u te bieden hebben door, zodat we samen een goed beeld krijgen van de richting die we in moeten slaan. We hebben veel ervaring met het inrichten van publieke gebouwen en snappen zo hoe belangrijk de juiste sfeer is in een gebouw.

Een binnenhuisarchitect uw hotel een make-over laten geven

Is bij uw hotel de binnenhuisarchitectuur aan vernieuwing toe? Het is dan goed om eens te komen kijken bij M+R Interior Architecture. We hebben de mensen klaarstaan die als geen ander weten wat er bij komt kijken om een perfecte sfeer te scheppen in een publieke ruimte. We zoeken daarbij graag de grenzen van de mogelijkheden op, om zo tot een inrichting te komen die niet alleen vertrouwd aanvoelt, maar tegelijk ook modern is en uw gasten inspireert. Zaken als het lichtplan in uw hotel vinden we daarbij dan nog eens heel belangrijk.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder