Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Interieurarchitect

Het is belangrijk om bij het ontwerpen van een interieur hier mensen voor in te schakelen met kennis en ervaring. Een interieurarchitectenbureau waar mensen werken die bij de inrichting van andere gebouwen ook van waarde zijn geweest. Bij M+R Interior Architects bent u dan aan het juiste adres. We hebben de mensen in huis die er graag voor zorgen dat u een inrichting krijgt die helemaal voldoet aan uw eisen, maar die toch ook weet te verrassen en inspireren. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van publieke ruimtes, zoals luchthavens, theaters, stadions en medische centra.

Aan de slag met een professioneel interieurarchitectenbureau

Als wij met uw project aan de slag gaan, dan kunt u er op rekenen dat u een interieur krijgt waar goed over is nagedacht. Verbouwen en inrichten van grote interieurs is onze specialiteit, waarbij we altijd gaan voor een moderne inrichting met gebruik van moderne middelen. We vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk om veel aandacht te besteden aan het lichtplan. Per slot van rekening is het zo dit een belangrijke stimulans is voor de sfeer in uw gebouw. We willen dat u een inrichting kunt bieden aan uw gasten die een goede indruk oproept. Zaken als ergonomie, veiligheid, klantvriendelijkheid en routing zijn hierbij zeer belangrijke aspecten.

Meer weten over interieurarchitectuur met M+R?

We gaan graag eens met u om tafel zitten om alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te nemen. We vinden het heel belangrijk dat u een inrichting krijgt die helemaal voldoet aan uw wensen. Per slot van rekening is het zo dat wij de verantwoordelijkheid krijgen over hoe uw gasten zich straks voelen in uw inrichting. Vandaar ook dat we een goed doortimmerd plan voor u maken waar u dan uw goedkeuring aan kunt geven.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder