Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Interieurconcept

Is uw gebouw aan een nieuw interieur toe? Het is dan goed om eens contact op te nemen met een bureau dat originaliteit en creativiteit combineert aan herkenbaarheid en sfeer. U bent hiervoor bij M+R Interior Architecture aan het juiste adres. We helpen u graag met het bedenken van een aansprekend interieurconcept, waarbij uw gasten dit gelijk herkennen als iets dat bij uw huisstijl hoort. Of misschien wilt u juist wel een inrichting die een geheel andere kant inslaat. Ook dit is mogelijk bij ons. Neem gewoon even contact met ons op om de mogelijke interieurconcepten met ons door te nemen.

Unieke concepten voor interieur

M+R Interior Architecture is een bedrijf waar mensen werken met veel ervaring op het gebied van binnenhuis architecteur. We raden u dan ook van harte aan om eens contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een interieur dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Bij M+R Interior Architecture werken mensen die het belangrijk vinden om ervoor te zorgen dat u een interieur krijgt dat uw gasten inspireert, maar dat er ook gelijk voor zorgt dat ze zich bij u thuisvoelen. Wilt u hier meer over weten? We gaan graag eens met u om tafel zitten om alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te nemen.

Meer weten over onze concepten voor interieur?

De beste interieurconcepten voor publieke gebouwen vindt u bij M+R Interior Architecture. Het is belangrijk om een inrichting te laten ontwerpen die helemaal op uw wensen en stijl is afgestemd. Bij ons krijgt u een moderne stijl, waarbij moderne middelen zijn geintegreerd. We hebben het dan bijvoorbeeld over de verlichting bij uw gebouw. U weet dat de verlichting over het algemeen een grote invloed heeft op de sfeer binnen een gebouw. Maakt u gerust eens een afspraak met ons om onze mogelijkheden met ons door te nemen.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder