Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Interieurvormgeving

Bij het inrichten van een interieur van een publiek gebouw is het belangrijk om een aantal zaken goed in de gaten te houden. Zo moet het gebouw uitnodigend zijn en een sfeer oproepen waar mensen zich prettig voelen. Ook is het goed om voor een rustige, inspirerende inrichting te zorgen. Bij M+R Interior Architecture gaan we graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden goed met u door te nemen. Samen gaan we kijken wat uw wensen zijn op het gebied van uw nieuwe inrichting, waarbij we dan gelijk ook de mogelijkheden die we daarbij hebben de revue laten passeren.

De professionele interieurvormgever

Voor de vormgeving van interieur design is het goed om een professioneel bedrijf in te schakelen. Wij richten ons vooral op de interieurvormgeving van publieke gebouwen, waarbij u onder andere kunt denken aan stadions, luchthavens, hotels, theaters, medische faciliteiten en nog veel meer. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een concept. We houden daarbij zaken als creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie goed in de gaten. We zorgen er dan voor dat er een totaalplan wordt ontwikkeld dat oog heeft voor alle belangrijke details.

Meer weten over vormgeving van interieur design?

Als interieurvormgever hebben we veel ervaring met het vormgeven van de inrichting van publieke gebouwen. We vinden het daarbij heel belangrijk om technische mogelijkheden optimaal te benutten. We hebben het dan onder andere over lichtarchitectuur, wat zeer belangrijk is voor het bepalen van een sfeer binnen een gebouw. We hebben veel ervaring op het gebied van inrichting en gaan dan ook graag eens voor u aan de slag. Meer weten? Neem gewoon even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder