Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Kantoor binnenhuisarchitect

U wilt een nieuwe inrichting voor uw kantoor en bent hiervoor op zoek naar een nieuwe binnenhuisarchitect. Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met M+R Interior Architecture. We hebben vele jaren ervaring met het inrichten van bedrijven en gaan hier ook graag voor u mee aan de slag. We hebben door de jaren heen heel wat publieke gebouwen van een nieuwe inrichting voorzien. Dit altijd tot volle tevredenheid van opdrachtgevers en gebruikers van de ruimte. Als er bij een kantoor binnenhuisarchitectuur nodig is, dan zorgen wij ervoor dat dit op maat wordt verzorgd.

Binnenhuisarchitect voor kantoor en publiek gebouw

M+R Interior Architecture is een bedrijf waar mensen werken met vele jaren ervaring op het gebied van architectuur. We hebben bij ons bedrijf al heel wat inrichtingen verzorgd, we raden u dan ook aan om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar een inrichting die vertrouwd aanvoelt, maar ook fris is en creativiteit uitstraalt. We weten alle belangrijke elementen voor een inrichting te combineren, om zo tot een inrichting te komen die u meteen aan zal spreken. Meer weten over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben? U bent altijd welkom om een keer een kijkje te komen nemen bij de informatie op onze website.

Aan de slag met een kantoor binnenhuisarchitect

Voor kantoor binnenhuisarchitectuur bent u bij M+R Interior Architeture altijd aan het juiste adres. We hebben op onze website een aantal voorbeelden staan van gebouwen waar wij al eerder het ontwerp van de binnenruimte voor hebben verzorgd. Schroom dan ook niet om eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw niet alleen functioneel is, maar ook een plek waar creativiteit en inspiratie ruimte hebben.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder