Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Kantoorconcepten

Het is goed om eens een kijkje te nemen bij M+R Interior Architecture als u op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor uw kantoor. We ontwikkelen professioneel kantoorconcepten, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze helemaal op uw wensen zijn afgestemd. We nemen samen met u al uw wensen door, waarna we gaan bekijken wat er allemaal mogelijk is. Ons bureau heeft al voor een groot aantal kantoren de inrichting verzorgd. U kunt ons inschakelen voor louter het ontwerp, maar we kunnen ook het gehele proces voor u verzorgen dat komt kijken bij het daadwerkelijk uitvoeren van dit concept.

Voor uw kantoorinrichting concepten ontwikkelen

Neem vandaag nog een kijkje bij M+R Interior Architecture als u op zoek bent naar een expert op het gebied van concepten voor kantoorinrichting. Dit zijn concepten die helemaal zijn gericht behoeftes en wensen van de organisatie waar het concept wordt ontwikkeld. We mikken daarbij op een optimale innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Indien nodig schakelen we voor de uitvoering hiervan ook externe partijen in waar wij goede contacten mee hebben. Alles om ervoor te zorgen dat u straks de inrichting heeft waar u als organisatie een goed gevoel bij krijgt.

Meer weten over onze kantoorconcepten

We nodigen u van harte uit om een keer contact met ons op te nemen en de mogelijkheden met ons door te spreken. U kunt er ook voor kiezen om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier meer informatie klaarstaan over ons bedrijf, waarbij we ook een groot aantal voorbeelden van eerdere kantoorinrichting concepten bij elkaar hebben gezet. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij belangrijk vinden. Onze concepten voor kantoorinrichting zijn helemaal op de wensen van onze klanten afgestemd.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder