Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Kantoorontwerp

Voor professioneel kantoorontwerp raden wij u aan om eens contact op te nemen met M+R Interior Architecture. Bij ons vindt u een ruime ervaring op het gebied van ontwerp van kantoor. We hebben door de jaren heen voor heel wat kantoren voor een nieuw design gezorgd en hebben daarbij voor een groot aantal verschillende stijlen gezorgd. We vinden het bij het ontwikkelen van een kantoorconcept belangrijk dat de vormgeving helemaal aansluit op de wensen van de klant. Hierbij zorgen we er graag voor dat er een kantoorontwerp komt dat inspireert en dat daarnaast ook creativiteit uitstraalt.

Wat een kantoorontwerper voor u kan betekenen

Het ontwerp van kantoor of publiek gebouw kunt u met een gerust hart aan M+R overlaten. We gaan dan eens met u om tafel zitten om met u door te nemen wat de mogelijkheden zijn, maar vooral ook wat uw wensen zijn. We vinden het heel belangrijk om samen met u tot een concept te komen dat precies is wat u voor ogen had. Een concept dat goed is doorgedacht en dat u weet te verrassen. Een innovatief concept waar moderne technische innovaties in zijn verwerkt. Bijvoorbeeld op het gebied van het lichtplan, dat altijd een belangrijk element is als het aankomt op de sfeer in een gebouw.

Meer weten over het ontwerp van kantoor?

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken die u bij M+R heeft. U kunt ook even een kijkje nemen op onze website, waar we ons gehele concept voor u klaar hebben staan. U kunt dan ook een kijkje nemen bij de andere ontwerpen die wij als kantoorontwerper de afgelopen tijd hebben gemaakt. Zo krijgt u een goede indruk van wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard is het ook mogelijk om een geheel andere richting in te gaan als wij een ontwerp voor u maken. Wilt u hier meer over weten? We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder