Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Sustainable distribution center | Hoogvliet

opdrachtgever:    Hoogvliet Supermarkten

opdracht:              concept + ontwerp interieur nieuwe Service Centrum +  innovatieve werkomgeving voor Hoogvliet

                               | Breeam Outstanding

architect:               Arcadis

interieurarchitect: M+R interior architecture

realisatie:              oktober 2019

 

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen. Ook het emballage DC, het servicecentrum met kantoren en de Hoogvliet Slagerij maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject.
Het realiseren van het nieuwe distributiecentrum is een belangrijk onderdeel van de strategie van Hoogvliet met als centrale doelstelling de meest attractieve omnichannel supermarkt te zijn. Onontbeerlijk voor het slagen van deze strategie is het zo laag mogelijk houden van de kosten voor distributie en logistiek. Het nieuwe 72.000 m2 grote distributiecentrum zorgt voor een forse verhoging van de capaciteit. 

Aan de voorzijde van het distributiecentrum is het kantoor (service centrum) van Hoogvliet gesitueerd. M+R heeft het gehele afbouw en inbouwpakket ontworpen, met specifieke voorzieningen voor veiligheid, welzijn en comfort van de medewerkers.

Het ontwerp is gemaakt in BIM, het gehele interieur is duurzaam (Breeam Outstanding);

Entree met ontmoetingsgebieden; een keuken/eet- werkrestauratie; vergader- en opleidingen centrum; IT en callcenters; fitnessruimte en een flexibele innovatieve werkomgeving op de 2e en 3e verdieping.

OPGELEVERD: innovatieve groene werkomgeving voor BDO

4 weken geleden

Voor de locatie van BDO in Amstelveen huurt BDO ca. 4.500 m2 in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Commerce Parc Amstelveen’, zijnde de begane grond en 4 verdiepingen.

Lees verder

M+R wint de German Design Award 2020 met het ontwerp voor de Rublev Lounge

1 maand geleden | Update: 4 weken geleden

The characteristic aesthetic of Russian dome structures lend the lounge area an unmistakable identity. The design also features a great colour concept, which promises a high quality of stay thanks to atmospheric lighting and modern, comfortable furniture.

Lees verder

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

1 maand geleden | Update: 4 weken geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven

8 maanden geleden | Update: 4 weken geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

8 maanden geleden | Update: 4 weken geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

IJzersterk interieur | MCB international

9 maanden geleden | Update: 8 maanden geleden

Na de realisatie van de ontmoetingsruimte in het hoofdkantoor van MCB zijn de plannen ontwikkeld voor de begane grond. M+R heeft voor de entree en de werkomgeving in nauwe samenwerking met de medewerkers van MCB een op maat gemaakt interieur ontwikkeld.

Lees verder

Hoofdkantoor in het groen | OCE HQ | Breeam excellence

8 maanden geleden

Het gebouwconcept voor het nieuwe hoofdkantoor van Océ Technologies ‘Green Landmark’, ontwerp van BroekBakema architecten, is gebaseerd op de Kyosei filosofie van Canon: het samen leven en werken voor het algemeen belang.

Lees verder