Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

OPGELEVERD: innovatieve HUB voor HERE Technologies, Eindhoven

HERE: “Throughout history, location has played a key role in the development and progress of people and societies. As a company of over 8000 employees all focused on the concept of location and the potential it has to radically improve the way we do business, the way we get around and the way we live, we are shaping the future by redefining what was formerly known as a map. In 1985, we began with the simple goal to digitize mapping and pioneer in-car navigation systems. Over the next three decades, as NAVTEQ and Nokia, we’ve built a legacy in mapping technology. Today, we're creating living three-dimensional maps that grow upwards, breathing with layers of information and insights. And we're looking beyond. From autonomous driving, to the Internet of Things, we are building the future of location technology through strategic partnerships. Together we’re building open solutions for the future”.

 

De Kennedy toren in Eindhoven is een van de hoofdvestigingen van HERE wereldwijd. M+R heeft voor de nieuwe organisatie een volledig kantoorconcept ontworpen inclusief de look & feel en corporate design van de kantoren zoals het kleurenpallet; wayfinding; fotogebruik etc. Nadat de locatie in Eindhoven was opgeleverd tekende M+R ook voor het hoofdkantoor in Amsterdam waar de directie is gehuisvest. HERE blijft ontwikkelen en vorige jaar kwam het verzoek of wij een ontmoetingsplek in het gebouw wilden vormgeven. Samen met een aantal medewerkers hebben we tijdens brainstormsessies de contouren voor deze ruimte vormgegeven. De ruimte is een multifunctionele en uiterst flexibele ruimte die geschikt is voor kennisdeling; presentaties; groep sessies; lunches en ook voor de Town hall meetings. Het meubilair in de ruimte is eenvoudig verplaatsbaar en de indeling kan zo worden aangepast op de verschillende behoeften. De kasten met veel groen zijn verrijdbaar en voorzien van whiteboards, er is een groot interactief beeldscherm en catering voorzieningen. De vloerafwerking is een onderdeel van de corporate identity van HERE.

Grootste Airport Business Lounge in Europa

1 week geleden

M+R heeft inmiddels een stevige plaats op de shortlist van Sheremetyevo Airport voor internationale ontwerpbureaus verworven. Na de realisatie van de award winning Rublev business Lounge en de Viplounge in 2018 is ons bureau gevraagd deel te nemen aan de competities voor de uitbreiding van de C-terminal. M+R werd uit een aantal bureaus uitgekozen voor het ontwerpen van twee business lounges: Malevich en Chagall.

Lees verder

OPGELEVERD: Het nieuwe hoofdkantoor voor Canon production printing

2 weken geleden

Het gebouw voor het nieuwe hoofdkantoor CANON Production Printing Netherlands ‘Green Landmark’, ontwerp van BroekBakema architecten, is gebaseerd op de Kyosei filosofie van Canon: het samen leven en werken voor het algemeen belang. Groene, publieke ruimten, de zogenaamde ‘Green Plazas’, verbinden medewerkers en bezoekers...

Lees verder

OPGELEVERD: innovatieve HUB voor HERE Technologies

1 maand geleden | Update: 2 weken geleden

De Kennedy toren in Eindhoven is een van de hoofdvestigingen van HERE wereldwijd. M+R heeft voor de nieuwe organisatie een volledig kantoorconcept ontworpen inclusief de look & feel en corporate design van de kantoren zoals het kleurenpallet; wayfinding; fotogebruik etc...

Lees verder

M+R wint nog een award; de Chagall Lounge is bekroond met de A'design brons award 2020.

1 maand geleden | Update: 2 weken geleden

M+R interior architecture won de opdracht voor het lounge ontwerp na een internationale competitie. De lounge is ongeveer 1.900 vierkante meter groot, heeft een capaciteit van 385 zitplaatsen en bevindt zich in de nieuwe uitbreiding van de terminal C op de internationale luchthaven Sheremetyevo Moskou...

Lees verder

Monumentaliteit verduurzamen

2 maanden geleden | Update: 2 weken geleden

M+R is geselecteerd als architect voor de verbouwing, herinrichting en gedeeltelijke restauratie van drie monumentale grachtenpanden in Amsterdam voor Richemont.

Lees verder

Ontmoeten, kennisdelen en innovatief werken staat centraal in de nieuwe huisvesting van BDO Den Haag

1 maand geleden

In nauwe samenwerking met de stakeholders en gebruikers van BDO heeft M+R een volledig nieuw kantoorconcept ontwikkeld. Het gebouwconcept heeft vorm gekregen in de verschillende inspiratie en co-creatie sessies die M+R heeft geïnitieerd in opdracht van BDO.

Lees verder

M+R wint bureaucompetitie voor nieuwe huisvesting Pensioenfonds PGB

2 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

M+R interior architecture heeft de opdracht gekregen na een bureaucompetitie. Voor het bestaande kantoorpand aan de Prof. E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen heeft ons bureau een innovatieve werkomgeving ontwikkeld en ontworpen in samenwerking met Drees & Sommer en Hiensch installatieadviseurs.

Lees verder

Public Architecture 'Future for Europe' 2020

4 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

M+R interior architecture is vertegenwoordigd in de tentoonstelling. Het Europees Cultureel Centrum - Rusland organiseert een grote architectuurtentoonstelling in het Schusev State Museum of Architecture in Moscow. Deze 3 maanden durende tentoonstelling "Future For Europe - Public Architecture" loopt van 30 januari - 10 mei 2020

Lees verder

OPGELEVERD: innovatieve groene werkomgeving voor BDO

6 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

Voor de locatie van BDO in Amstelveen huurt BDO ca. 4.500 m2 in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Commerce Parc Amstelveen’, zijnde de begane grond en 4 verdiepingen.

Lees verder

M+R wint de German Design Award 2020 met het ontwerp voor de Rublev Lounge

6 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

The characteristic aesthetic of Russian dome structures lend the lounge area an unmistakable identity. The design also features a great colour concept, which promises a high quality of stay thanks to atmospheric lighting and modern, comfortable furniture.

Lees verder

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

6 maanden geleden | Update: 1 maand geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven

1 jaar geleden | Update: 1 maand geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

IJzersterk interieur | MCB international

1 jaar geleden | Update: 1 maand geleden

Na de realisatie van de ontmoetingsruimte in het hoofdkantoor van MCB zijn de plannen ontwikkeld voor de begane grond. M+R heeft voor de entree en de werkomgeving in nauwe samenwerking met de medewerkers van MCB een op maat gemaakt interieur ontwikkeld.

Lees verder