Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Flagship Office, innovatieve werkomgeving voor BDO Eindhoven

Opdrachtgever:   BDO Accountants | Zuid-Oost locatie Eindhoven

Opdracht:             Nieuwe huisvesting locaties BDO Zuid-Oost

 

Hybride werkomgeving voor BDO Accountants & adviseurs

Met de ervaringen van het innovatief en flexibel werken heeft M+R een hybride werkomgeving ontworpen voor het ‘flagship’ kantoor van BDO Zuid Nederland in het nieuwe kantoorgebouw Bold op Strijp S in Eindhoven.

De nieuwe innovatieve kantooromgeving voor BDO Eindhoven ‘Flagship office’ is de thuisbasis van de locaties in Tilburg; ’s-Hertogenbosch, Breda|Roosendaal en Maastricht.

Voor deze locaties zijn innovatieve hubs gerealiseerd in Tilburg (gebouw Plan-T);  ’s-Hertogenbosch (gebouw Belvedere) en wordt Maastricht (de Colonel) eind 2022 gerealiseerd en locatie Breda|Roosendaal in 2023 opgeleverd, allen concept en ontwerp van M+R.

Het innovatieve kantoor in Eindhoven biedt ruimte voor ontmoeten, samenwerken, kennisdelen etc. in totaal bijna 5.000 m2 aan kantoorruimte. Er zijn vele voorzieningen voor de Lines of services van BDO zoals scrum-; presentatie en vergaderruimten. Verschillende werkplekconcepten zijn d.m.v. een BDO app te reserveren door de medewerkers en sluit aan op de visie van BDO dat men op kantoor, bij de klant of vanuit thuis werkzaam kan zijn.

De entree van het gebouw is door M+R ontworpen passend bij een neutrale multi-tenant

uitstraling met diverse zitjes, een receptie en vergaderruimten. Op deze begane grond is tevens een eet-werkcafé gesitueerd met een volledig geoutilleerde keuken geheel gebaseerd op lokaal, gezond en biologisch voedsel. Er zijn verschillende zitjes waar men naast het gebruiken van een maaltijd ook prima kan werken. Er is een aparte bar met o.a. een voetbalspel en darts.

Op de eerste verdieping zijn meerdere vergaderruimten en een koffiebar met diverse zitjes waar men kan werken en ontmoeten in een informele sfeer. Deze ruimte is verbonden met een open vide en trap. Een deel van de 1e verdieping is ingericht als flexibele werkomgeving met diverse open en gesloten werkplekken. Centraal in dit gebouwdeel hebben we vides aangebracht al  tijdens de ontwerpfase van het gebouw en is er een ruime open trap ontworpen voor een directe verbinding naar de 2e; 3e en 4e verdiepingsvloer.

Deze centrale ruimte is ontworpen als een BDO huiskamer met een grote pantry, geweldige koffie en thee, verschillende zitjes, diverse werkplekken en heel veel groen. Het aantal en type werkplekken zijn zorgvuldig samen met de medewerkers in co-creatie sessies bepaald zodat deze optimaal aansluit bij de manier van werken, met een duidelijke focus op samenwerken en sociale cohesie van de diverse lines of services binnen de BDO Zuid organisatie. Er zijn ook concentratie werkplekken en stilteruimten alleen minder in aantal omdat geconcentreerd werken ook vanaf de thuiswerkplek kan worden uitgeoefend.

Het nieuwe kantoor ligt in het bruisende nieuwe stadsdeel Strijp S en is met haar ligging, uitstraling en unieke kantoorinrichting en ontwerp een aantrekkelijk gebouw waar de medewerkers graag naar toe komen. Het nieuwe hybride kantoor van BDO versterkt het’ wij-gevoel’ en straalt professionaliteit en trots uit.

OPGELEVERD: Flagship Office, innovatieve werkomgeving voor BDO Eindhoven

2 weken geleden

Met de ervaringen van het innovatief en flexibel werken heeft M+R een hybride werkomgeving ontworpen voor het ‘flagship’ kantoor van BDO Zuid Nederland in het nieuwe kantoorgebouw Bold op Strijp S in Eindhoven. De nieuwe innovatieve kantooromgeving voor BDO Eindhoven ‘Flagship office’ is de thuisbasis van de locaties in Tilburg; ’s-Hertogenbosch, Breda|Roosendaal en Maastricht.

Lees verder

M+R wint de European Property Award 2021|2022 in de category Bathroom Design met de Chagall Lounge

8 maanden geleden | Update: 2 weken geleden

De muren zijn willekeurig gevormd en golven door de ruimte, elke laag heeft zijn eigen kleur en structuur. De lagen zijn geaccentueerd met indirecte lichtlijnen voor een dramatisch effect. De architectonische kolommen tonen afbeeldingen van schilderijen van Chagall, uitgevoerd in glasmozaïek. De lounge is visueel ingedeeld met drie accentkleuren uit schilderijen van Chagall en ook vertaald in de bekleding van het meubilair. Achter de receptie is een grote gebrandschilderde muur die indirect is verlicht gebaseerd op het werk van Chagall met verstelbare glazen delen.

Lees verder

M+R wint de gouden A'design award 2021 met de business lounge El Lissitzky

1 jaar geleden | Update: 2 weken geleden

Het imposante plafond is een weergave van de supremacistische stijl van El Lissitzky die hij PROUN noemde; het stadium waarin iemand verandert van schilderkunst naar architectuur.

Lees verder

Winnaar Outstanding Property Award 2020 en genomineerd voor de A’design Goud award 2021

1 jaar geleden | Update: 2 weken geleden

De nieuwe terminal is ontworpen in Russische constructivistische stijl. De inspiratiebron zijn de bekende Russische kunstenaars. Het imposante plafond in de lounge is een weergave van de supremacistische stijl van El Lissitzky die hij PROUN noemde, ‘het toneel waarin iemand verandert van schilderkunst naar architectuur’.

Lees verder

Public Architecture 'Future for Europe' 2020

2 jaar geleden | Update: 1 maand geleden

M+R interior architecture is vertegenwoordigd in de tentoonstelling. Het Europees Cultureel Centrum - Rusland organiseert een grote architectuurtentoonstelling in het Schusev State Museum of Architecture in Moscow. Deze 3 maanden durende tentoonstelling "Future For Europe - Public Architecture" loopt van 30 januari - 10 mei 2020

Lees verder