Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Interieurvormgeving

Bij het inrichten van een interieur van een publiek gebouw is het belangrijk om een aantal zaken goed in de gaten te houden. Zo moet het gebouw uitnodigend zijn en een sfeer oproepen waar mensen zich prettig voelen. Ook is het goed om voor een rustige, inspirerende inrichting te zorgen. Bij M+R Interior Architecture gaan we graag eens met u om tafel zitten om de mogelijkheden goed met u door te nemen. Samen gaan we kijken wat uw wensen zijn op het gebied van uw nieuwe inrichting, waarbij we dan gelijk ook de mogelijkheden die we daarbij hebben de revue laten passeren.

De professionele interieurvormgever

Voor de vormgeving van interieur design is het goed om een professioneel bedrijf in te schakelen. Wij richten ons vooral op de interieurvormgeving van publieke gebouwen, waarbij u onder andere kunt denken aan stadions, luchthavens, hotels, theaters, medische faciliteiten en nog veel meer. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een concept. We houden daarbij zaken als creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie goed in de gaten. We zorgen er dan voor dat er een totaalplan wordt ontwikkeld dat oog heeft voor alle belangrijke details.

Meer weten over vormgeving van interieur design?

Als interieurvormgever hebben we veel ervaring met het vormgeven van de inrichting van publieke gebouwen. We vinden het daarbij heel belangrijk om technische mogelijkheden optimaal te benutten. We hebben het dan onder andere over lichtarchitectuur, wat zeer belangrijk is voor het bepalen van een sfeer binnen een gebouw. We hebben veel ervaring op het gebied van inrichting en gaan dan ook graag eens voor u aan de slag. Meer weten? Neem gewoon even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Actueel

OPGELEVERD: Duurzame innovatieve werkomgeving anno 2020 voor Pensioenfonds PGB

4 dagen geleden

De coronacrisis bewijst maar weer eens dat sociale en maatschappelijke ontwikkelingen niet alleen van grote invloed zijn op ons dagelijks leven, maar vooral ook op de manier waarop we ons werk doen. Het aantrekken en vooral behouden van talent is momenteel belangrijker en uitdagender dan ooit. Daarbij is het goed om te weten dat werknemers grote waarde hechten aan de verbintenis met hun werkgever. Ze willen deel uitmaken van een team en er trots op zijn te mogen werken bij een aantrekkelijke en succesvolle onderneming.

Lees verder

OPGELEVERD: Nieuw innovatief kantoorlandschap voor BDO Den Haag

3 weken geleden

M+R interior architecture heeft in samenwerking met BDO het nieuwe innovatieve kantoor in Den Haag ontworpen. Al voor het uitbreken van de Covid-19 pandemie ontwierp M+R het nieuwe toekomstbestendige gebouw; net als het kantoorgebouw voor de locatie BDO Amstelveen (opgeleverd september 2019) is de basis van het concept een grote flexibele ontmoetingsruimte met een diversiteit aan overlegplekken; vergaderruimtes, lunchfaciliteiten en presentatieruimtes.

Lees verder

OPGELEVERD: Nieuwe kantooromgeving voor MCB International

1 maand geleden | Update: 3 weken geleden

Voor het hoofdkantoor van MCB heeft M+R interior architecture een speciale klantenruimte vormgegeven en is begin dit jaar opgeleverd. Deze bijzondere ruimte is geschikt voor ontvangst van relaties. Er is een centrale ontvangstruimte met diverse zitjes en een bar. Al de interieuronderdelen zijn gemaakt van staal; RVS of aluminium.

Lees verder

Publicaties

PI | augustus - september 2020 | Canon Procution Printing, Venlo

1 maand geleden | Update: 4 dagen geleden

Tijdloos icoon voor Canon Production Printing

Lees verder

NOOK | April 2020 | The Rublev Lounge, Sheremetyevo Airport, Moscow

6 maanden geleden | Update: 4 dagen geleden

Comfortable and atmospheric lounging

Lees verder

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

1 jaar geleden | Update: 4 dagen geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

1 jaar geleden | Update: 4 dagen geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder