Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over M+R interior architecture

M+R interior architecture is een internationaal opererend interieurarchitecten bureau, in 2000 opgericht door Hans Maréchal. Ons bureau richt zich voornamelijk op het verbouwen en inrichten van projecten binnen de utiliteit, leisure- en retailsector. De door ons gerealiseerde projecten hebben vaak een sterk publieke functie; voorbeelden zijn luchthavens, stadions, bibliotheken, restaurants, hotels, theaters, medische centra, bankgebouwen, kantoorgebouwen (kantoorconcepten) en overheidsgebouwen.

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van het herbestemmen van bestaande gebouwen, waaronder ook monumentale panden (veelal Rijksmonumenten). Onze architecten onderzoeken zorgvuldig de grenzen van de mogelijkheden, steeds met respect voor de architectonische en/of historische kwaliteiten van het gebouw. Aan de hand van het programma van eisen geven we vorm en inhoud aan de ontwerp opdracht. Hierbij worden creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie op een doordachte wijze vertaald naar een uniek eindproduct met een eigen identiteit. Voor ieder project ontwikkelen we een conceptuele benadering van de ontwerp-opgave, waarbij een totaalplan met oog voor detail wordt ontwikkeld.

De kracht van een sterk ontwerp is visie, innovatie en kwaliteit van het eindproduct 

We hechten veel waarde aan een optimale integratie van technische mogelijkheden, vooral op het gebied van lichtarchitectuur, omdat juist licht een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de leefomgeving. We beschikken over een uitgebreide ervaring op het gebied van het inrichten van kantoren, scholen en openbare representatieve ruimten, waarbij onder andere ergonomie (ARBO), veiligheid, klantvriendelijkheid en routing belangrijke aspecten zijn. Kantoorinnovatie is een van de expertises binnen ons bureau. De concepten voor innovatieve werkomgevingen zijn gebaseerd op de behoeftes en wensen van de organisaties en in het bijzonder gericht op de medewerkers; innovatie, flexibiliteit, functionaliteit en duurzaamheid. 

 

 

MEER WETEN?