Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Duurzaam ontwerpen en bouwen

“we make a living by what we get, we make a life by what we give.”

                                                                               Winston Churchill

 

Groene gezonde kantoren, duurzaam bouwen, van wieg tot wieg zijn begrippen die volop in de belangstelling staan. De aandacht voor deze thema's neemt steeds meer toe en de kaders voor projecten worden mede in termen van duurzaamheid gedefinieerd.

Uitgangspunt bij duurzaam bouwen is het ontwerpen van een goede leef- en werkomgeving met een neutraal energieverbruik waarbij niet of slechts zo beperkt mogelijk gebruik wordt gemaakt van eindige bronnen.

Naast het positieve effect op natuur, milieu en omgeving zijn vooral het installatieconcept en de materiaalkeuze van invloed op het binnenmilieu in kantoren. Onderzoek wijst uit dat verbetering van het binnenmilieu een stijging van de arbeidsproductiviteit van 5-10% kan bewerkstelligen.

M+R interior architecture streeft naar een maatschappelijk verantwoord kwalitatief en duurzaam ontwerp, heeft een uitgebreide expertise op het gebied van het verduurzamen van gebouwen (Breeam; Leed; C2C; the Natural Step; biobased).

In onze projecten maken we maximaal gebruik van duurzame oplossingen en onderzoeken de mogelijkheden gebouwen en inrichtingen verder te innoveren.  

M+R werkt aan diverse duurzame bouwprojecten. Voor Hoogvliet ontwikkelen we een Breeam outstanding innovatief kantoorgebouw en voor de het Provinciehuis Zeeland hebben we een monumentaal gebouw getransformeerd naar een innovatieve werkomgeving, duurzaam en biobased. Deze kennis en ervaring nemen we mee in nieuwe ontwikkelingen.