Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

PORTRAIT + LANDSCAPE – 10 jaar M+R interior architecture

M+R interior architecture 
ISBN 978-90-77174-44-9 
                                        

Tien jaar ontwerpen van openbare ruimtes heeft niet alleen geresulteerd in een breed scala aan projecten, het heeft ook de visie van M+R op hun vak gevormd en verfijnd. M+R onderzoekt de dilemma's en conclusies van dit eerste decennium verder in hun zelfgeschreven essay. Zij zien de interieurarchitect als de directeur van een gecompliceerd ontwerpproces, waarbij de gebruiker (de bezoeker of de bewoner) centraal staat. Hoe dat in de praktijk werkt, komt aan bod in publicaties van en interviews met verschillende journalisten en opdrachtgevers. De vele aantrekkelijke foto's en plattegronden geven een goed beeld van de resultaten. Volgens M+R dient de interieurarchitect voortdurend een dynamisch evenwicht bewaren tussen persoonlijke en publieke aspecten. Dit spanningsveld wordt vastgelegd in de titel van het boek, Portrait + Landschap. De twee concepten zijn de leidraad voor het ontwerpen van dit boek.

Chairity Chair - M+R interior architecture

HOSPITALITY-CHAIRITY. The Ono chair has become a multipurpose object because we gave it wheels an a sliding plateau.

Lees verder

PORTRAIT + LANDSCAPE - 10 jaar M+R interior architecture

Tien jaar ontwerpen van openbare ruimtes heeft niet alleen geresulteerd in een breed scala aan projecten, het heeft ook de visie van M+R op hun vak gevormd en verfijnd.

Lees verder