Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bibliotheken

De bibliotheek is de motor voor een onderzoek. In dit informatietijdperk biedt de bieb publieke middelen die toegang tot betrouwbare kennis verschaffen. En, als uitbreiding van de enorme databanken, is het ook een alles-in-een plek voor leren, consumeren, delen, maken, inspireren en ervaren. Het blijft ook het stille toevluchtsoord in een drukke wereld en wordt daarbij een plek voor betrokkenheid.

De bibliotheek geeft toegang tot de fysieke en online collectie, neutrale en betrouwbare informatie, moderne technologie en mentorschap. Het biedt een ruimtelijke diversiteit met plek voor individuele studie, dynamisch samenwerken, met daarnaast ook ruimte voor het experimenteren en uitwerken van opgedane kennis. In tegenstelling tot voorheen, je aanpassen aan de orde in de bieb, past de hedendaagse bibliotheek zich aan de veranderende behoefte van de gebruiker. Door deze flexibiliteit biedt een goed ontworpen bibliotheek een pleisterplaats voor kennis. De uitdaging die de ontwerpers van M+R maar al te graag aangaan:

Maatschappelijke waarde centraal

Digitaal voorop

Denken in netwerken

Een aantrekkelijke en inspirerende kennisplek