Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Allee Wonen (v.h. Aramis)

Opdrachtgever: Allee Wonen (v.h. Aramis) - Roosendaal, November 2007

Opdracht: volledig interieurarchitectuur + werkplekinnovatie voor de nieuwbouw van Allee Wonen

 

Woningcorporatie Allee Wonen liet een kantoorpand bouwen dat in veel opzichtend vernieuwend is. Het gebouw is door drie volledig glazen buitengevels en het vrijwel ontbreken van binnenwanden zeer transparant, zowel van binnen als naar buiten toe (architect Herman Hertzberger). M+R heeft een interieur ontworpen dat deze open omgeving optimaal benut. Bovendien is het zorgvuldig toegesneden op het innovatieve werkplekconcept dat in het kantoor wordt toegepast, met een zeer hoog percentage flexibele werkplekken. 
De hoofdkleur in het gebouw is wit, kleuraccenten komen onder meer van grote kleurenfoto’s van Aramis-cliënten in karakteristieke situaties. Ook is er bij de werkplekken een veelkleurig tapijt toegepast. De verlichting is mede afgestemd op de aanblik die het glazen pand ’s avonds biedt. Een opvallend detail is het witte ‘tafellandschap’ voor de bezoekers. Er zijn up to date technieken toegepast op het gebied van duurzaamheid en klimaatbeheersing.