Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Hybride werken, innovatieve werkomgeving voor BDO 's-Hertogenbosch

Opdrachtgever:          BDO Accountants | Zuid locatie ‘s-Hertogenbosch

Opdracht:                    Nieuwe huisvesting locaties BDO Zuid

 

Hybride werken

M+R interior architecture heeft voor en in samenwerking met BDO een nieuw duurzaam en innovatieve werkomgeving in gebouw Belvedère in ‘s-Hertogenbosch ontworpen.

BDO ’s-Hertogenbosch heeft de twee bovenste etages van het nieuw gerealiseerde kantoorgebouw Belvedère gehuurd. De locatie ligt centraal en is zeer goed bereikbaar ook met het openbaar vervoer.

Nieuwe innovatieve kantooromgevingen moeten veel meer ruimte bieden aan flexibele, inspirerende en duurzame voorzieningen, het hybride kantoorconcept geeft ruimte voor teambuilding; overleg en kennisdeling. Geconcentreerd werken kan immers ook prima vanuit de thuiswerkplek. Binnen de BDO organisatie werkt men bij de klant , op kantoor of thuis.

Bij de nieuwe innovatieve werkomgeving van BDO ‘s-Hertogenbosch ligt daarom de nadruk veel meer op ontmoeten en heeft M+R een groene en inspirerende werkomgeving ontwikkeld met een mix van ontmoetings- en overlegplekken; flexibele aanland- plus concentratiewerkplekken en ruimten voor digitaal overleg.

Medio dit jaar is de nieuwe innovatieve werkomgeving voor BDO ‘s-Hertogenbosch in gebruik genomen,    de tweede vestiging voor de locaties van BDO Zuid waarbij het eveneens net gerealiseerde kantoorgebouw BOLD op Strijp-S in Eindhoven het flagship-kantoor is.

Locatie BDO Maastricht wordt eind dit jaar opgeleverd. Al deze locaties zijn ontwikkeld en ontworpen door M+R voor BDO.