Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

'Social hub', innovatieve werkomgeving voor BDO Tilburg

Opdrachtgever:          BDO Accountants | Zuid Oost – locatie Tilburg

Opdracht:                    Nieuwe huisvesting locaties BDO Zuid Oost

 

Post Corona vraagt om nieuwe visie voor werkomgevingen 

M+R interior architecture heeft voor en in samenwerking met BDO een nieuw duurzaam en innovatieve werkomgeving in gebouw Plan-T in Tilburg ontworpen.

Al voor het uitbreken van de Covid-19 pandemie ontwierp M+R nieuwe toekomstbestendige werkomgevingen; net als het kantoorgebouw voor de locatie BDO Amstelveen en Den Haag is de basis van het concept een grote flexibele ontmoetingsruimte met een diversiteit aan overlegplekken; vergaderruimtes, lunchfaciliteiten en presentatieruimtes.

Nieuwe innovatieve kantooromgevingen moeten veel meer ruimte bieden aan flexibele, inspirerende en duurzame voorzieningen, een ‘social hub’ voor teambuilding; overleg en kennisdeling. Geconcentreerd werken kan immers ook prima vanuit de thuiswerkplek.

Bij de nieuwe innovatieve werkomgeving van BDO Tilburg ligt daarom de nadruk veel meer op ontmoeten en heeft M+R een groene en inspirerende werkomgeving ontwikkeld met een mix van ontmoetingsplekken en een aantal flexibele aanland- en concentratiewerkplekken.

Op 25 september 2021 is de nieuwe innovatieve werkomgeving voor BDO Tilburg in gebruik genomen, de eerste vestiging voor de locaties van BDO Zuid Oost waarbij het nieuwe kantoorgebouw BOLD op Strijp-S in Eindhoven het flagship-office wordt en de locaties in Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Maastricht fungeren als volwaardige flexibele ontmoetings- en innovatieve werkomgevingen. Allen ontwikkeld en ontworpen door M+R voor BDO.