Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Belvedair office - Eindhoven Airport

Opdrachtgever: Belvedair office - Eindhoven Airport, Februari 2012

Opdracht: Ontwerp voor een kantoorruimte voor Belvedair Food & Beverage concepten binnen het hoofdgebouw van                                     Eindhoven Airport

 

Belvedair gelooft in de kracht van persoonlijkheid. Echte mensen, die oprecht plezier hebben in wat ze doen. Die trots zijn op het product dat ze leveren en blij zijn met de mensen die ze ontmoeten. Iedere dag zijn medewerkers van Belvedair bezig met het bereiden van verse producten, vaak uit de directe omgeving.

Voor de identiteit van Belvedair heeft M+R interior architecture de look & feel van de organisatie ontwikkeld. Hiervoor ligt de basis in het nieuwe kantoor van de organisatie op Eindhoven Airport. Het interieur is puur en eerlijk, gemaakt van duurzame hergebruikte materialen en producten. Het vaste maatwerk is opgebouwd uit hergebruikt hout ‘Barn wood’, de vloerbedekking bestaat uit delen hergebruikte Perzische tapijten. De rest van het interieur is sober, een betonvloer en de techniek is zichtbaar. De werkplekken zijn speciale design tafels die ook na gebruik als bureau of vergadertafel gebruikt kunnen worden op andere locaties. Het design staat borg voor tijdloze duurzaamheid, zorgvuldig geselecteerd geschikt om als delen weer een nieuwe gebruiksfunctie te krijgen. Met het ontwerp voor Belvedair heeft M+R de basis gelegd voor de verschijningsvorm van de organisatie, aantrekkelijk, innovatief en duurzaam.