Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Een innovatieve werkomgeving aan de Zuidas

Opdrachtgever: HERE Technologies HQ | Amsterdam, Mei 2017

Opdracht: Concept en ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor HERE Technologies

 

HERE is een bedrijf dat mede-eigendom is van drie Duitse autofabrikanten: Audi, BMW en Daimler. HERE is een veelzijdig bedrijf in het verstrekken van kaartgegevens, technologieën en diensten aan de automotive industrie, consumentenmarkt en het bedrijfsleven. De technologie van HERE is gebaseerd op een 'cloud-model', waarin de locatiegegevens en diensten worden opgeslagen op servers op afstand zodat gebruikers er toegang toe hebben, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

M+R interior architecture ontwierp voor HERE deze nieuwe innovatieve werkomgeving aan de Zuidas in Amsterdam; gebouw Beethoven 500. Een kantoorvloer van circa 700 m2 geschikt voor de 'executive board' leden en aanverwante afdelingen van de organisatie.