Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Office mapping from world to desk

Opdrachtgever: HERE Technologies | Eindhoven, juni 2016

Opdracht: Revitalisatie, verduurzamen en herinrichting Kennedy Toren met een innovatieve werkomgeving voor HERE Technologies in Eindhoven.

  

HERE is een bedrijf dat mede-eigendom is van drie Duitse autofabrikanten: Audi, BMW en Daimler. HERE is een veelzijdig bedrijf in het verstrekken van kaartgegevens, technologieën en diensten aan de automotive industrie, consumentenmarkt en het bedrijfsleven. De technologie van HERE is gebaseerd op een 'cloud-model', waarin de locatiegegevens en diensten worden opgeslagen op servers op afstand zodat gebruikers er toegang toe hebben, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

In april 2016 verhuisde HERE naar de nieuwe locatie in het centrum van Eindhoven; de Kennedytoren.

M+R interior architecture ontwierp deze nieuwe innovatieve werkomgeving. HERE betrok de 5e t/m de 13e verdieping van het in totaal 22 verdiepingen tellende gebouw. Elke verdieping heeft een andere indeling gekregen als gevolg van de dominante stalen kolommenstructuur in het gebouw die per verdieping verschilt. In totaal werken er 350 medewerkers bij HERE in Eindhoven.

Het ontwerp van de M+R is per verdieping voorzien van een thematisch ontwerp en kleurconcept op basis van de kerntaak van HERE: navigatie. Het verdere interieur concept is gebaseerd op deze kerntaak: 'office mapping from world to desk'.