Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Opening MASTERCARD LOUNGE | Sheremetyevo International Airport

De basis van het ontwerp is dat we een omgeving hebben gecreëerd waar de bezoeker|reiziger voelt zich op zijn|haar gemak. Een comfortabele omgeving die rust en kwaliteit uitstraalt. De bezoeker staat centraal, de zitjes in de lounge bieden privacy en daarnaast goed zicht op het platform. Het is belangrijk dat men kan ontspannen en genieten van de goede dingen in het leven. De lounge is ontworpen als een zachte omgeving, met ronde vormen en bijzondere dynamische verlichting. Het uitzicht naar buiten staat centraal, de lounge heeft een groot glasoppervlak dat we optimaal in het ontwerp hebben verwerkt. Door twee niveaus te creëren, heeft elke zit plek maximaal zicht op het platform met de vliegtuigen. Onze inspiratie ligt vooral in de huisstijl van Mastercard, de vormen, kleuren en materialen zijn natuurlijk en zacht, met een ‘human touch’.

Het ontwerp komt tegemoet aan de wensen van de reizigers, is duidelijk, spreekt voor zich en biedt luxe en comfort. Een elegant en uniek ontwerp dat de identiteit van Mastercard weerspiegelt. Een zorgvuldig ontworpen ruimte met dynamische verlichting die zich aanpast aan de dag- en nachtsituatie. De kleurstelling is in de basiskleuren Mastercard oranje en rood gecombineerd met planten en natuurlijke organische vormen.

Het prachtige organisch gevormde plafond met bijzondere dynamische verlichting geeft de ruimte een sculpturale uitstraling en benadrukt de zitgedeeltes. De sculpturale glazen scheidingswand in de entree is gebaseerd op het Mastercard-logo, zorgvuldig vertaald naar speciaal ontworpen glaselementen.

De materialisatie bestaat overwegend uit glas; hout, wol en natuursteen, materialen die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Een zorgvuldige keuze van materialen zodat deze de tand des tijds kan doorstaan.

Het organisch gevormde plafond met hoogteverschillen, de dynamische verlichting in combinatie met de kleuren van Mastercard geven de lounge een unieke en herkenbare uitstraling. De glazen sculpturale wand in de entree; de niveauverschillen; toepassing van hoogwaardige duurzame stoffering en design meubelen van hoge kwaliteit maakt de lounge onderscheidend en geeft een gevoel van onthaasten, comfort en luxe.

 

De vraag welk gevoel/emotie de lounge geeft aan de bezoeker?

Verrassend, uitnodigend, comfort; kwaliteit; rustgevend en ontspanning,

welkom bij Mastercard.

 

Andere projecten van M+R op International Luchthavens:

Rublev lounge | Sheremetyevo Airport                                  A’design Silver + German design award

Chagall business Lounge | Sheremetyevo Airport              A’design Bronze award

El Lissitzky business lounge | Sheremetyevo Airport          A’design Gold award

Malevich business lounge | Sheremetyevo Airport

Privium ClubLounge | Schiphol Airport Amsterdam

Privium Express Lounge | Schiphol Airport Amsterdam