Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Privium Temporary Airside Lounge | Schiphol Airport

Opdrachtgever: Privium Temporary Airside Lounge | Schiphol Amsterdam, Oktober 2017

Opdracht: Ontwerp voor een tijdelijke Lounge aan airside 

 

Het succes met de Privium ClubLounge (geopend november 2008) op schiphol airport heeft er mede toe geleid dat het leden aantal van Privium explosief stijgt. Meer leden vragen om meer capaciteit, daarom heeft Privium onlangs een tijdelijke Lounge aan airside geopend om aan de toenemende vraag te beantwoorden. M+R tekende voor het ontwerp, de basis hiervoor is het concept van de ClubLounge waarbij de bezoeker centraal staat ‘on stage’ met verhoogde zitgebieden als kleine eilanden met comfortabele stoelen. Kleur en materiaalgebruik zijn duurzaam en rustig met natuurlijke tinten. De wanden zijn voorzien van beelden van zee en strand in Nederland, waardoor de horizon wordt vergroot. Vanaf de rustige zit- en werkplekken heeft de bezoeker zicht op de omgeving en kan zo onder het genot van een uitgebreide catering de wachttijd tot het vertrek op een aangename manier doorbrengen, Privium schrijft:

Als Privium Plus lid bent u de koning te rijk in de Privium lounges op Schiphol. De Privium ClubLounge en de nieuwe, voorlopige Privium Airside Lounge zijn een oase van rust. Waar u comfortabel en ongestoord kan werken of uitgebreid kan ontspannen. Gebruik de razendsnelle wifi-verbinding, verdiep u in de (inter)nationale kranten of geniet van een drankje en het uitgebreide buffet: voor u is het allemaal kosteloos.

De Privium Airside Lounge ligt na security op de Holland Boulevard bij de E-pier. De entree bevindt zich achter Dutch Bar & Kitchen. Het bezoeken van deze lounge is vooral interessant als u naar een niet-Schengen bestemming vliegt. Wanneer u vliegt naar een Schengen Bestemming is de huidige ClubLounge voor u gunstiger gelegen.