Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Miele Insperience Center

Opdrachtgever: Miele - Vianen, September 2008

Opdracht: Productpresentatieruimte voor Miele met lounge en restaurant.

 

Het nieuwe Miele Inspirience Centre moest de kernwaarden van het bekende Duitse merk uitdragen: kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, functionaliteit en goed design. Voor de vormgeving van lounge en restaurant dienden de allereerste wasautomaten, ontwikkeld uit eikenhouten karntonnen, als inspiratiebron. In vorm en afwerking van het interieur zijn de ronde duigen en het eikenhout terug te vinden. Natuurelementen als water en vuur werden vertaald in aquaria en een imposante open haard van acht meter lengte. 
In de presentatieruimten wordt iedere productgroep in een eigen sfeer gepresenteerd. De meubelen waarop de producten worden geëxposeerd, zijn afgewerkt met parelmoerlak: een lak die zacht en warm oogt en tegelijkertijd een grote perfectie uitstraalt.