Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

OBOOI! Lingerie shop

Opdrachtgever: OBOOI! Lingerie shop - Eindhoven, Mei 2011

Opdracht: winkelconcept ontwerp 

 

O BOOI! Let’s talk lingerie

O BOOI! is bedoelt als een online shop echter ter ondersteuning van dit concept is een pilot-store ontwikkeld. Deze shop zorgt ervoor dat vrouwen comfortabel de lingerie kunnen passen voordat ze tot koop overgaan. De nadruk ligt op een ruime overzichtelijke aantrekkelijke winkel en goed belichte, ruime paskamers, kortom een winkel die voor vrouwen is ingericht. Het interieur is overwegend in de kleur wit, de kleuraccenten worden door de producten ingebracht.
De bouwkundige wanden zijn gecamoufleerd door ‘spaghetti’ gordijnen voorzien van zachte indirecte verlichting. Op deze wanden worden de producten gepresenteerd. Voor de visuele onderbreking van de wanden zijn bestaande oude kasten gemonteerd en geschilderd in de kleuren wit en rose.
Etalage torso’s zijn middels pantografen gemonteerd aan het plafond en kunnen eenvoudig variëren van hoogte. Het logo O BOOI! is gevisualiseerd door de twee ronde omkleedruimten met roze lakfolie. De kassa unit is tevens bar en vervaardigd uit steigerplanken. Zo is het interieur grotendeels gemaakt uit hergebruik van materialen en door de beide eigenaren zelf gerealiseerd.