Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Dirkzwager Advocaten & Notarissen 

Opdrachtgever: Dirkzwager Advocaten & Notarissen | Arnhem, Januari 2016

Opdracht: nieuw interieurontwerp entreegebied; ontvangstruimten en vergadercentrum

 

Het ontwerp van M+R interior architecture voor de locatie tegenover het hoofdkantoor van Dirkzwager in Arnhem staat model voor de look & feel van de organisatie.

M+R heeft de corporate identity van Dirkzwager vertaald naar een herkenbaar interieurconcept. In lijn met het gebouw de Bordelaise is de entree van het hoofdkantoor verbouwd en opnieuw ingericht. Voor de verwelkoming van de bezoekers is onderzocht welke positie van de balie de beste oplossing is. De balie is vormgegeven als een grote tafel waarbij de werkplekken van de medewerkers in hoogte instelbaar zijn tot een sta-werkplek. De achterwand met speciaal gevormd vilt en het logo van Dirkzwager maken het beeld compleet.

De entree is multifunctioneel, zo is de grote college zaal in de zijvleugel gesitueerd. Deze zaal is flexibel indeelbaar voor verschillende grote groepen. Voor de ontvangst van de bezoekers is de entree uitgerust met garderobe kasten e.d. en een grote foyer ruimte met een koffiebar, een leestafel, verschillende zitjes en flexwerkplekken. Achter de bar zijn een aantal spreekkamers gesitueerd, uit het zicht zodat deze de privacy van de bezoekers garandeert. De kleurstelling met oranje als basis en de materialisatie in teak hout staat voor de herkenbare indentiteit van Dirkzwager.