Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Chasse Theater | FRONT Lounge

Opdrachtgever: Chassé Theater | Breda, December 2005

Opdracht: concept en ontwerp uitbreiding foyer | bar

 

Deze prachtige langgerekte ruimte aan de voorzijde van het Chassé theater diende voorheen als winkelpand. De lounge is door M+R ontworpen als een witte transparante ruimte waarbij de overgang van het plein naar de binnenruimte bijna niet meer waarneembaar is. Met het adagium 'zien en gezien worden' is alles in de ruimte zichtbaar. Door gebruik te maken van spiegels wordt de ruimte bijna oneindig en reflecteert het de omgeving.

Ook de toiletten zijn onderdeel van de ruimte beleving, grote glazen patrijspoorten geven het verblijf op de toiletten het gevoel van wild plassen. Theater thema's zijn als sfeerelementen opgenomen in het interieur.