Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Theater De Leest

Opdrachtgever: Theater De Leest | Waalwijk, September 2010

Opdracht:  Verbouwing en herinrichting entree, foyer en theaterzaal.

 

In 1996 gingen de deuren van theater De Leest voor het eerst open voor bezoekers. Nu 14 jaar later heeft het theater een grondige metamorfose ondergaan. De entree is voorzien van een ruime draaideur waardoor de tochtsluis aan de foyerruimte kon worden toegevoegd. Het bespreekbureau en retail ruimte en garderobe is omgebouwd tot een brasserie met een grote open bar. Het theatercafé heeft nu een gecombineerde functie gekregen en wordt ook als bespreekbureau gebruikt. De gehele foyer is voorzien van een nieuwe kunststofvloer en de ‘fuchsia’ kleurstelling is aangepast in de kleuren zwart, wit en goud, deze kleurstelling is ook in de theaterzaal doorgevoerd. De leestvorm heeft als basisconcept gediend voor de vormgeving van de bars, qua hoofdvorm en aanzicht en hebben een lederen afwerking. Middels indirecte verlichting worden de vormen geaccentueerd. De garderobe voorziening is in de kleine zaal gerealiseerd als een doos in een doos concept met een flexibel gebruik als on- en bewaakte garderobe.