Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Restaurant binnenhuisarchitect

Heeft u een restaurant en bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect om uw inrichting eens van nieuw elan te voorzien? Of misschien staat u op het punt een restaurant te openen en heeft u hier iemand voor nodig die uw wensen op het gebied van de inrichting tot werkelijkheid kan maken? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met M+R Interior Architecture. We hebben de mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat uw wensen zijn, waarna we de mogelijkheden doornemen. Zo zorgen wij ervoor dat u uw ideale inrichting krijgt.

Voor uw restaurant een binnenhuisarchitect inschakelen

Bij een restaurant is binnenhuisarchitectuur zeer belangrijk. Per slot van rekening wilt u toch graag dat uw bezoekers zich prettig voelen in uw gelegenheid, dan is het belangrijk om een inrichting te hebben die mensen aanspreekt. Bij M+R hebben we veel ervaring als binnenhuisarchitect voor restaurant en andere publieke gebouwen. We weten wat mensen prettig vinden in een restaurant, maar willen u natuurlijk ook graag helpen om uw persoonlijke stijl helemaal naar voren te laten komen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Met een binnenhuisarchitect uw restaurant een nieuw uiterlijk geven

Het is goed om uw restaurant af en toe eens een nieuw aanzien te geven. Het interieur van een restaurant is een belangrijk onderdeel van het succes hiervan. Mensen willen niet alleen maar lekker eten, maar dit ook nog eens doen op een plek die ze helemaal bevalt. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Als binnenhuisarchitect voor restaurant helpen we u graag aan dat interieur waar niet alleen uw gasten, maar ook uzelf, met plezier in vertoeft.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder