Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Stadion binnenhuisarchitect

U heeft een stadion dat aan een nieuw interieur toe is? Dan is het goed om hier eens de experts van M+R Interior Architecture voor in te schakelen. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten wat bezoekers van een stadion prettig vinden. Een voetbalstadion hoeft er niet uit te zien als een plek die louter functioneel is. Het is ook goed om mensen zich op hun gemak te laten voelen in uw stadion. Of het hier nu gaat om de plekken waar het publiek de wedstrijd volgt, de restaurants, of het VIP-gedeelte, wij gaan graag eens met u om tafel om samen te bekijken wat er allemaal aan uw stadion veranderd kan worden.

Als binnenhuisarchitect uw stadion een nieuw aanzien geven

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat bezoekers aan een stadion zich prettig voelen als ze een wedstrijd aan het kijken zijn. Bij M+R hebben we veel ervaring met het inrichten van publieke ruimtes. We vinden het hierbij belangrijk om gebruik te maken van alle mogelijkheden die ons door de moderne techniek worden geboden. Zo kunnen we er voor zorgen dat er optimaal kan worden geprofiteerd van wat er heden ten dage allemaal mogelijk is. We vinden het belangrijk als er in uw ruimte volop aandacht wordt besteed aan ergonomie, veiligheid, klantvriendelijkheid en routing. In een stadion is dat laatste bijvoorbeeld zeer belangrijk.

Alles op het gebied van stadion binnenhuisarchitectuur

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We vinden het belangrijk om extra de aandacht te besteden aan creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie. Zo kunnen wij samen met u tot een stadion binnenhuisarchitectuur komen die ervoor zorgt dat uw bezoekers de optimale belevenis krijgen. We gaan als stadion binnenhuisarchitect graag eens met u om tafel om samen met u voor de perfecte inrichting van uw stadion te zorgen.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder