Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Logic will get you from A to B

Imagination brings you everywhere

Theater interieuradvies

Heeft u een theater dat aan een nieuwe inrichting toe is? Misschien is uw interieur door jaren gebruik een beetje sleets geraakt. Maar het kan natuurlijk ook dat de inrichting gewoon een frisse blik kan gebruiken. We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij M+R Interior Architecture. We hebben ruime ervaring met het inrichten of verbouwen van publieke ruimtes en zetten ons ook graag volledig in voor uw theater. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken. We gaan dan met u om tafel om samen tot een nieuwe inrichting voor uw theater te komen.

Aan de slag met een theater interieuradviseur

Als uw theater interieuradvies nodig heeft, dan zetten wij onze creativiteit hier graag voor in. We hebben in het verleden meerdere theaters aan een nieuwe inrichting geholpen en er zo voor gezorgd dat bezoekers weer extra van hun theaterbezoek konden genieten. Ook voor uw theater zetten we graag een perfect plan op papier. We vinden het belangrijk om tot een inrichting te komen die uw bezoekers zich niet alleen thuis doet voelen, maar die ook nog eens inspireert. We combineren creativiteit, ergonomie, duurzaamheid en functionaliteit om tot een uniek ontwerp te komen dat helemaal bij uw theater past.

Interieuradvies voor theater

Als theater interieuradviseur zorgen we ervoor dat uw theater weer een plek wordt waar mensen met plezier langskomen. U vindt op onze website meerdere voorbeelden van eerdere inrichtingen die wij hebben gemaakt voor theaters, maar ook voor kantoren en publieke gebouwen. Zo kunt u alvast een indruk krijgen van wat u ook bij ons kunt verwachten. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak, waarin we samen bekijken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.

Actueel

M+R wins the A'design silver award 2019 with the design of the Rublev Lounge

5 maanden geleden

The design of the lounge is inspired upon Russian constructivism, the Tatlin Tower, and Russian culture. The union shaped towers are used as eye-catchers in the lounge, this to create different spaces in the lounge area as a certain kind of zoning.

Lees verder

Oude Raadhuis | Schoonhoven.

5 maanden geleden

Het raadhuis (1542)  is in 1927 gereconstrueerd naar de oorspronkelijke toestand waarbij veel later toegevoegde onderdelen zijn verwijderd. In het verslag van de restauratie door dr. E.H. ter Kuile wordt genoteerd dat “het gehele gebouw werd ontruimd, ‘omsteigerd’, en tot op de oude kern schoongemaakt en leeg gebroken.

Lees verder

Duurzaam distributiecentrum | Hoogvliet | Breeam outstanding

5 maanden geleden

Supermarktketen Hoogvliet bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum, servicecentrum en slagerij op het bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk. Het distributiecentrum wordt gebouwd volgens de nieuwste technieken en bestaat uit distributiefaciliteiten voor droge kruidenierswaren, versproducten, gekoelde en diepvries producten en zogenaamde crossdock stromen.

Lees verder

Publicaties

De Architect | februari 2019 | De librije, Abdij van Middelburg

5 maanden geleden

Tussen historie en geschiedvervalsing: De Librije in de Abdij van Middelburg.

Lees verder

PI | maart 2019 | Sheremetyevo international airport, Moscow

5 maanden geleden

Internationale allure - een Nederlandse interieurarchitect in Rusland

Lees verder