top of page

Innovatieve werkomgeving voor BDO 's-Hertogenbosch

BDO Accountants | 's-Hertogenbosch, mei 2022

Opdracht:

nieuwe huisvesting BDO Zuid Oost, locatie 's-Hertogenbosch

Hybride werken
M+R interior architecture heeft voor en in samenwerking met BDO een nieuw duurzaam en innovatieve werkomgeving in gebouw Belvedère in ‘s-Hertogenbosch ontworpen.

BDO ACCOUNTANTS | 's-HERTOGENBOSCH

BDO ’s-Hertogenbosch heeft de twee bovenste etages van het nieuw gerealiseerde kantoorgebouw Belvedère gehuurd. De locatie ligt centraal en is zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.
Nieuwe innovatieve kantooromgevingen moeten veel meer ruimte bieden aan flexibele, inspirerende en duurzame voorzieningen, het hybride kantoorconcept geeft ruimte voor teambuilding; overleg en kennisdeling. Geconcentreerd werken kan immers ook prima vanuit de thuiswerkplek. Binnen de BDO organisatie werkt men bij de klant, op kantoor of thuis.
Bij de nieuwe innovatieve werkomgeving van BDO ‘s-Hertogenbosch ligt daarom de nadruk veel meer op ontmoeten en heeft M+R een groene en inspirerende werkomgeving ontwikkeld met een mix van ontmoetings- en overlegplekken; flexibele aanland- plus concentratiewerkplekken en ruimten voor digitaal overleg. Medio 2022 is de nieuwe innovatieve werkomgeving voor BDO ‘s-Hertogenbosch in gebruik genomen.

bottom of page