top of page
1/1

Duurzame innovatieve werkomgeving in de OVT Breda

BDO Accountants | Breda, juli 2015

Opdracht:

concept en ontwerp voor de nieuwe duurzame herhuisvesting van BDO Breda in het nieuwe openbaar vervoer terminal gebouw van architect Koen van Velsen

Na een geslaagde renovatie en verbouwing van het BDO-kantoor Eindhoven in 2003, kreeg M+R de opdracht om ook de huisvesting van andere locaties van BDO in Nederland te vernieuwen of te ontwikkelen. BDO is in Nederland vertegenwoordigd op 20 locaties.

BDO ACCOUNTANTS | BREDA

M+R heeft een nieuwe en duurzame 'look & feel' handleiding voor BDO-kantoren in Nederland ontwikkeld op basis van haar bedrijfsidentiteit. De manual geeft richting aan de manier waarop materialen en kleuren worden gebruikt voor alle BDO-locaties; met betrekking tot de afwerking van het interieur en het gebruik van accentkleuren in combinatie met werkplekomgevingen. De basis van het kantoorconcept voor BDO voorziet in een publieke ontmoetingsruimte met een receptie, vergader- en presentatieruimten en een open groene werk en lunchruimte. De open ontmoeting- en werkruimte is geschikt voor al de bezoekers van BDO, men kan hier bijvoorbeeld, voorafgaand aan de afspraak even werken of lunchen. Het basis concept voorziet naast de openbare ruimten in een innovatieve werkomgeving afgestemd om de behoeften van de medewerkers. Hier is een gezonde mix van stiltewerkplekken voor individueel en geconcentreerd werken tot samenwerkplekken en brainstormruimten. De werkplekken bevinden zich binnen een beveiligde omgeving, zodat alle klantinformatie vertrouwelijk wordt behandeld.

bottom of page