Just like other websites, we too use cookies (and similar technologies) to make your visit to our website easier and more personal. Besides that we and 3rd parties are able to adjust our ads to your interests and enable you to share information via social media. By continuing to use our website you agree with this.

 

Chasse Theater | Bespreekbureau

Opdrachtgever: Chassé Theater | Breda, Januari 2011

Opdracht: 

 

Na de ontwerp opdracht voor de Brasserie in het monumentale deel van het Chassé Theater dat in juni 2003 werd gerealiseerd is M+R gecontracteerd als verantwoordelijk ontwerpbureau voor de publieksruimten van het theater. In 2005 is de uitbreiding van de Foyer aan de voorzijde van het theater gerealiseerd; FRONT. Tussen 2011 en 2012 werd de huidige foyer gerevitaliseerd, de garderobe is verhuist naar de entree van het theater waar het bespreekbureau was ondergebracht, zodat op deze plek de foyerruimte vergroot kon worden. Omdat veel reserveringen via internet verlopen kon het bespreekbureau kleiner worden. het nieuwe bespreekbureau is aan de voorzijde van het theater ondergebracht als een retail ruimte; een imposante glasgevel, een grote leestafel met computeropstelling voor online reserveren en twee desks voor de medewerkers zijn het hoofdbestanddeel van de ruimte. De ruimte is in lijn van FRONT vormgegeven in witte sculpturale objecten. Het plafond met led verlichting en de achterwand is zwart. Alleen de geschilderde kroonluchter is voorzien van een extra kleuraccent rood.