top of page
M+R Canon Venlo_0112437_edited_edited.jpg

DUURZAAM BOUWEN & ONTWERPEN

ONZE VISIE
op architectuur; interieurarchitectuur; restauratie architectuur

M+R zwarte plus.png

We make a living by what we get, we make a life by what we give.

Winston Churchill

black-arrow-down.gif

01.

DUURZAAM ONTWERPEN EN BOUWEN

Groene gezonde kantoren, duurzaam, circulair bouwen en cradle to cradle zijn begrippen die volop in de belangstelling staan. De aandacht voor deze thema's neemt toe en de kaders voor projecten worden mede in termen van duurzaamheid gedefinieerd. Het uitgangspunt bij duurzaam bouwen is het ontwerpen van een goede leef- of werkomgeving met een neutraal energieverbruik, waarbij niet of slechts beperkt gebruik wordt gemaakt van eindige bronnen.

opsomming

02.

VERBETERING VAN DE ARBEIDSPRODUCTIVITEIT

Een goed installatieconcept en de juiste materiaalkeuze hebben niet alleen een positief effect op natuur, milieu en omgeving, maar ook op de productiviteit binnen een kantoor. Onderzoek wijst uit dat verbetering van het binnenmilieu een stijging van de arbeidsproductiviteit van vijf tot tien procent tot gevolg kan hebben.

03.

VERDUURZAMEN EN INNOVEREN

M+R interior architecture heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van gebouwen en streeft naar maatschappelijk verantwoorde, kwalitatieve en tijdloze ontwerpen. We onderzoeken altijd de mogelijkheid om gebouwen verder te innoveren. Zo hebben meerdere projecten vormgegeven met een BREEAM certificaat van 'very good' tot en met 'outstanding' (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) en hebben we de ervaring monumentale gebouwen te verduurzamen zoals bijvoorbeeld het Provinciehuis Zeeland en 3 monumentale grachtenpanden in Amsterdam voor Richemont. Deze bijzondere Rijksmonumenten hebben we getransformeerd naar innovatieve, duurzame (biobased) werkomgevingen.

black-arrow-down.gif
CTA
bottom of page