top of page
M+R interior architecture

DUURZAAM BOUWEN & ONTWERPEN

ONZE VISIE
op architectuur; interieurarchitectuur; restauratie architectuur

M+R interior architecture

"Architecture is not just about creating spaces; it is about shaping lives, inspiring dreams, and leaving a lasting legacy for generations to come."

M+R interior architecture

01.

DUURZAAM ONTWERPEN EN BOUWEN

Groene gezonde kantoren, duurzaam, circulair bouwen en cradle to cradle zijn begrippen die volop in de belangstelling staan. De aandacht voor deze thema's neemt toe en de kaders voor projecten worden mede in termen van duurzaamheid gedefinieerd. Het uitgangspunt bij duurzaam bouwen is het ontwerpen van een goede leef- of werkomgeving met een neutraal energieverbruik, waarbij niet of slechts beperkt gebruik wordt gemaakt van eindige bronnen.

opsomming

02.

VERBETERING VAN DE ARBEIDSPRODUCTIVITEIT


De kracht van een doordacht installatieconcept en de juiste materiaalkeuze is dat niet alleen de natuur, het milieu en de omgeving ten goede komt, maar ook de productiviteit in uw interieur stimuleert. Studies tonen aan dat het optimaliseren van het binnenmilieu kan leiden tot een indrukwekkende stijging van de arbeidsproductiviteit, variërend van vijf tot wel tien procent. Investeer in een omgeving die niet alleen duurzaam is, maar ook uw team inspireert om het beste uit zichzelf te halen.

03.

VERDUURZAMEN EN INNOVEREN

M+R interior architecture heeft zich gespecialiseerd in het verduurzamen van gebouwen en streeft naar maatschappelijk verantwoorde, kwalitatieve en tijdloze ontwerpen. We onderzoeken altijd de mogelijkheid om gebouwen verder te innoveren. Zo hebben meerdere projecten vormgegeven met een BREEAM certificaat van 'very good' tot en met 'outstanding' (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) en hebben we ook de ervaring monumentale gebouwen te verduurzamen zoals bijvoorbeeld het Provinciehuis Zeeland en 3 monumentale grachtenpanden in Amsterdam voor Richemont. Deze bijzondere Rijksmonumenten hebben we getransformeerd naar innovatieve, duurzame (biobased) werkomgevingen.

M+R interior architecture
CTA
bottom of page