top of page

Ons bureau richt zich voornamelijk op het verbouwen en inrichten van projecten in de utiliteits-, vrijetijds- en retailsector. De door ons gerealiseerde projecten hebben vaak een sterk publieke functie. Denk hierbij aan luchthavens, theaters, bibliotheken, scholen, restaurants, hotels, stadions, medische centra, banken en overheidsgebouwen.

PUBLIEKE GEBOUWEN

O1.

Verder is kantoorinnovatie een van onze expertises. We baseren de concepten voor innovatieve werkomgevingen altijd op de behoeftes en wensen van de organisatie en in het bijzonder op de medewerkers. Ergonomie (Arbo), veiligheid, klantvriendelijkheid en routing zijn daarin belangrijke aspecten. Omdat licht een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de omgeving, hechten we veel waarde aan een optimale integratie van technische mogelijkheden, vooral op het gebied van lichtarchitectuur.

KANTOORINNOVATIE

02.

M+R interior architecture heeft ruime ervaring in het herbestemmen van bestaande gebouwen, waaronder ook monumentale panden (veelal rijksmonumenten). Onze architecten zoeken zorgvuldig de grenzen van de mogelijkheden op, steeds met respect voor de architectonische en/of historische kwaliteiten van het gebouw.

HERBESTEMMING + MONUMENTEN

03.

De wensen en eisen van onze opdrachtgever vormen altijd de leidraad voor onze ontwerpen. We vertalen creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie op doordachte wijze naar een uniek eindproduct met een eigen identiteit. Voor ieder project hanteren we een conceptuele benadering, met als eindresultaat een totaalplan waarin oog is voor detail.

OOG VOOR DETAIL

04.

OVER M+R INTERIEURARCHITECTUUR

'Een goed ontworpen ruimte voelt natuurlijk, is begrijpelijk en biedt veiligheid en comfort. Alleen als architectuur de zintuigen prikkelt, is deze echt onuitwisbaar. Weloverwogen keuzes in detail, materialisatie, kleur en comfort dragen bij aan de waardering die gebruikers zullen hebben voor de ruimte, het gebouw of de omgeving. Wij van M+R interior architecture geloven in duurzame architectuur die de tand des tijds doorstaat.'

Hans Maréchal

OVER ONS

trapontwerp M+R

+ LIDMAATSCHAPPEN

trapontwerp M+R

+ VOOR WIE WIJ WERKEN

Richemont entree monumentaal pleisterwerk restaurant architect M+R

+ HERBESTEMMINGEN

werkplekken BDO Den Haag ontwerp M+R

+ INNOVATIEF

ILGE 'the last bookstore' ontwerp M+R

+ DUURZAAM ONTWERPEN

Canon Production Printing HQ ontwerp M+R

+ ONZE VISIE 

M+R interior architecture
ingeschreven in het architectenregister | Hans Marechal voorzitter examencommissie interieurarchitecten
M+R lidmaatschap BNA
M+R lidmaatschap BNI
M+R interior architecture lidmaatschap IFI
M+R interior architecture sponsor Trees for All

LIDMAATSCHAPPEN

MCB international ontwerp M+R

Welkom in de wereld van M+R interior architecture, we zijn een internationaal gerenommeerd interieur- en architectenbureau dat in 2000 is gestart door Hans Maréchal. Bij ons draait alles om het creëren van ruimtes die perfect aansluiten op de behoeften van de gebruiker.

Bij M+R interior architecture gaan we verder dan alleen esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. We zijn gepassioneerd en creëren duurzame architectuur die mensen diep raakt en een onuitwisbare indruk achterlaat. Onze ontwerpen worden gekenmerkt door zorgvuldig uitgebalanceerde functionaliteit, tijdloze elegantie en een harmonieuze relatie met de omgeving.

WIE ZIJN WIJ

bottom of page