top of page

WIE ZIJN WIJ?
M+R interior architecture | interieurarchitecten

M+R zwarte plus.png

M+R interior architecture is een internationaal opererend interieur- en architectenbureau,

in 2000 gestart door Hans Maréchal.

We ontwerpen ruimtes die naadloos aansluiten op de behoeften van de gebruiker.

"Wij vinden het belangrijk dat onze duurzame architectuur mensen raakt en een onuitwisbare indruk achterlaat".

black-arrow-down.gif
BDO Den Bosch_0115703 kolom zwart HR.jpg

OVER M+R INTERIOR ARCHITECTURE

opsomming

01.

PUBLIEKE GEBOUWEN

Ons bureau richt zich voornamelijk op het verbouwen en inrichten van projecten in de utiliteits-, vrijetijds- en retailsector. De door ons gerealiseerde projecten hebben vaak een sterk publieke functie. Denk hierbij aan luchthavens, theaters, bibliotheken, scholen, restaurants, hotels, stadions, medische centra, banken en overheidsgebouwen.

02.

KANTOORINNOVATIE

Verder is kantoorinnovatie een van onze expertises. We baseren de concepten voor innovatieve werkomgevingen altijd op de behoeftes en wensen van de organisatie en in het bijzonder op de medewerkers. Ergonomie (Arbo), veiligheid, klantvriendelijkheid en routing zijn daarin belangrijke aspecten. Omdat licht een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de omgeving, hechten we veel waarde aan een optimale integratie van technische mogelijkheden, vooral op het gebied van lichtarchitectuur.

03.

HERBESTEMMING + MONUMENTEN

M+R interior architecture heeft ruime ervaring in het herbestemmen van bestaande gebouwen, waaronder ook monumentale panden (veelal rijksmonumenten). Onze architecten zoeken zorgvuldig de grenzen van de mogelijkheden op, steeds met respect voor de architectonische en/of historische kwaliteiten van het gebouw.

04.

OOG VOOR DETAIL

De wensen en eisen van onze opdrachtgever vormen altijd de leidraad voor onze ontwerpen. We vertalen creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie op doordachte wijze naar een uniek eindproduct met een eigen identiteit. Voor ieder project hanteren we een conceptuele benadering, met als eindresultaat een totaalplan waarin oog is voor detail.

Een goed ontworpen ruimte voelt natuurlijk, is begrijpelijk en biedt veiligheid en comfort. Alleen als architectuur de zintuigen prikkelt, is deze echt onuitwisbaar. Weloverwogen keuzes in detail, materialisatie, kleur en comfort dragen bij aan de waardering die gebruikers zullen hebben voor de ruimte, het gebouw of de omgeving. Wij van M+R interior architecture geloven in duurzame architectuur die de tand des tijds doorstaat.  

Hans Maréchal

CTA
bottom of page