top of page
M+R interior architecture

Waar het in onze vluchtige consumptiemaatschappij vooral draait om het kopen van spullen en het meegaan met de laatste trends, pleit M+R interior architecture juist voor duurzame interieurs die na twintig jaar nog steeds de wow-factor hebben. Vluchtige ontwerpen waar u snel op uitgekeken raakt, zijn niet aan ons besteed.

TEAM

M+R INTERIOR ARCHITECTURE

OVER M+R INTERIEURARCHITECTUUR

M+R interior architecture

M+R interior architecture creëert onder andere interieurs voor publieke ruimten als theaters, luchthavens, bibliotheken en innovatieve werkomgevingen. Sommige ervan stammen al uit de tijd dat M+R net was opgericht, inmiddels twintig jaar geleden. Kwaliteit en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s in
al onze ontwerpen. We maken gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen die we circulair inzetten. We willen voorkomen dat de klant na een paar jaar alweer onrustig wordt en wil gaan veranderen. Vluchtigheid mag nooit de basis zijn. De kantoorprojecten die wij ontwerpen, moeten na jaren nog steeds voelen als thuis. Belangrijk factoren hierin zijn sfeer, klimaat, akoestiek en ergonomie.

DUURZAAMHEID

O1.

Begint ons team aan een nieuw project, dan gaan we met zoveel mogelijk toekomstige ‘gebruikers’ het gesprek aan. Voor we een ontwerp maken, horen we dan ook graag alle wensen, eisen en informatie van zowel stakeholders als gebruikers. Hoe ziet de omgeving eruit waarin zij zich het beste thuis voelen? Dit vormt, samen met de omgeving, de basis voor het ontwerp. We hebben ruime ervaring met karakteristieke, vaak monumentale panden. We gaan altijd eerst de relatie aan met het gebouw en de omgeving. Een interieur moet passen bij en reageren op de buitenkant. In- en extern moeten één verhaal vertellen.

IN- EN EXTERN: ÉÉN VERHAAL

O2.

De rode draad in alle M+R ontwerpen is dat we onderscheidend willen zijn. Met als uiteindelijk doel een iconisch en houdbaar eindresultaat dat gemak en comfort biedt en dat vanaf het allereerste begin als ‘vanzelfsprekend’ voelt. Wij hebben ons doel bereikt als mensen de tijd nemen om stil te staan bij een project. Pas als je iets goed in je opneemt, leer je het waarderen. En wanneer een gebouw of een interieur in de harten van de mensen wordt gesloten, zullen ze het niet snel willen vervangen.

HOUDBARE ARCHITECTUUR

O3.

ONS TEAM

architect bna bni  I  eigenaar

Hans Maréchal

Hans Maréchal

interieurarchitect

Eva Neijens

Eva Neijens

interieurarchitect

Emy Liebregts

Emy Liebregts

imker

Marcel Visser

Marcel Visser

design manager

Anuschka Maréchal

Anushka Maréchal

LinkedIn

Instagram

Facebook

Behance

Archello

Archilovers

Architectenweb

de Architect

Volg ons en blijf op de hoogte.

M+R OP SOCIAL MEDIA

bottom of page