top of page

Concept en ontwerp voor een hybride club kantoor in gebouw de Colonel Maastricht

Concept en ontwerp voor een hybride club kantoor

Project:

2023

Year:

Maastricht

Place:

BDO Accountants

HYBRIDE WERKOMGEVING CLUB KANTOOR

Voor de nieuwe werk locatie in het zuidelijke deel van Nederland heeft BDO Accountants & adviseurs een prachtige ruimte op de derde verdieping in het kantoorgebouw ‘de Colonel’ gehuurd. Deze locatie vormt samen de locaties Eindhoven (hoofdkantoor), Tilburg; ’s-Hertogenbosch en Breda|Roosendaal de regio Zuid Nederland.
Voor deze verdieping heeft M+R een clubachtig kantoorconcept ontwikkeld in nauwe samenwerking met de medewerkers van BDO. Het kantoorgebouw ‘de Colonel’ ligt naast het centraal station in Maastricht zodat het heel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en op loopafstand van het centrum.
We hebben voor deze locatie een landschap met gesloten en open ruimten gecreëerd, zodanig dat er een variatie is van werkplekken, afhankelijk van de wens om geconcentreerd te werken of in team verband. De entree met ontvangst is voorzien van ontvangstzitjes, aanlandplekken, open overlegplekken en vergaderruimten, met aansluitend een eet- werkcafé met keuken; bar; zit- en ontspanningsmogelijkheden. M+R ontwikkelde voor deze locatie een speciale look & feel, waarbij de regio Limburg met de rivier de Maas als thema is gekozen, voor dit thema zijn vloerkleden; fotowanden en de wayfinding door M+R vormgegeven. Doordat M+R heeft getekend voor zowel de interieurarchitectuur, de inrichting, de kleuren en materialen alsook de way finding en thematische aankleding wordt het één totaal concept – een unieke verschijningsvorm van het gebouw speciaal voor BDO.

Description:

bottom of page