top of page

BDO Zwolle is ontworpen met doelgerichte ruimtes om samenwerking en creativiteit te stimuleren en biedt een optimale omgeving voor zowel formele vergaderingen als informele ontmoetingen.

Concept + ontwerp van een innovatieve hybride werkomgeving

Project:

2023

Year:

Zwolle

Place:

BDO Accountants

HYBRIDE INNOVATIEVE WERKOMGEVING | CLUBHUIS KANTOOR

Stap binnen in het nieuwe pand van BDO in Zwolle, gehuisvest in het getransformeerde kantoorgebouw The City Post. Hier wordt een innovatieve hybride werkomgeving gecultiveerd, die medewerkers uitnodigt naar kantoor te komen en mogelijkheden biedt voor verbinding, kennisdeling, inspiratie en motivatie.

Deze locatie is ontworpen met doelgerichte ruimtes om samenwerking en creativiteit te stimuleren en biedt een optimale omgeving voor zowel formele vergaderingen als informele ontmoetingen. Door een mix van flexibele werkplekken, geavanceerde technologie en inspirerende gemeenschappelijke ruimten is een omgeving gecreëerd waarin medewerkers kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen ontplooien.

BDO Zwolle omarmt een nieuwe manier van werken, waarbij de voordelen van persoonlijke interactie worden gecombineerd met de flexibiliteit van werken op afstand. Het is een plek waar ideeën worden geboren, samenwerkingen worden versterkt en successen worden gevierd. Welkom bij de toekomst van werken bij BDO Zwolle.

Description:

bottom of page