top of page

Hybride innovatieve kantoor omgeving voor CCL in Oss

Concept, ontwerp, way finding en look & feel interieur nieuwe huisvesting CCL in Oss

Project:

2024

Year:

Oss

Place:

CCL Label

HYBRIDE INNOVATIEVE WERKOMGEVING

CCL | nieuwe duurzame productielocatie en kantoren Oss

M+R creëerde een nieuwe kantooromgeving gebaseerd op flexibel en hybride werken.
Connectiviteit, samenwerking en kennisdeling zijn de uitgangspunten voor de nieuwe innovatieve werkomgeving van CCL. De verbinding tussen de verschillende disciplines binnen CCL wordt gevisualiseerd door ronde vormen in het interieur die verbonden zijn door een denkbeeldige papierbaan die het drukproces van labels kenmerkt. Dit is verwerkt in de interieur objecten en vloerafwerkingen. Hier een sneak preview van het nieuwe gebouw van CCL in Oss.

CCL Label Oss is onderdeel van CCL Label. ‘s Werelds grootste converter van drukgevoelige en geëxtrudeerde folie materialen voor een breed scala aan decoratieve, instructieve en functionele toepassingen voor grote wereldwijde klanten in de markten voor consumentenverpakkingen, landbouw, gezondheidszorg, automotive en duurzame consumptiegoederen. Geëxtrudeerde plastic buizen, gevouwen instructiefolders, met precisie bedrukte & gestanste metalen onderdelen met LED-displays en andere aanvullende producten en diensten worden parallel verkocht aan specifieke eindgebruikersmarkten.

De missie van CCL is om wereldleider te zijn in speciale label- en verpakkingsoplossingen voor bedrijven, kleine ondernemingen en consumenten.

Description:

bottom of page