top of page

Met de ervaringen van het innovatief en flexibel werken heeft M+R een hybride werkomgeving ontworpen voor het ‘flagship’ kantoor van BDO Zuid Nederland in het nieuwe kantoorgebouw Bold op Strijp S in Eindhoven.

De nieuwe innovatieve kantooromgeving voor BDO Eindhoven ‘Flagship office’ is de thuisbasis van de locaties in Tilburg; ’s-Hertogenbosch, Breda | Roosendaal en Maastricht.

Nieuwe huisvesting BDO Zuid Oost

Opdracht:

2022

Jaar:

Eindhoven

Plaats:

BDO Accountants

NIEUWE HYBRIDE WERKOMGEVING

Het innovatieve kantoor in Eindhoven biedt ruimte voor ontmoeten, samenwerken, kennisdelen etc. in totaal bijna 5.000 m2 aan kantoorruimte. Er zijn vele voorzieningen voor de Lines of services van BDO zoals scrum-; presentatie en vergaderruimten. Verschillende werkplekconcepten zijn d.m.v. een BDO app te reserveren door de medewerkers en sluit aan op de visie van BDO dat men op kantoor, bij de klant of vanuit thuis werkzaam kan zijn.

De entree van het gebouw is door M+R ontworpen passend bij een neutrale multi-tenant
uitstraling met diverse zitjes, een receptie en vergaderruimten. Op deze begane grond is tevens een eet-werkcafé gesitueerd met een volledig geoutilleerde keuken geheel gebaseerd op lokaal, gezond en biologisch voedsel. Er zijn verschillende zitjes waar men naast het gebruiken van een maaltijd ook prima kan werken. Er is een aparte bar met o.a. een voetbalspel en darts.

Op de eerste verdieping zijn meerdere vergaderruimten en een koffiebar met diverse zitjes waar men kan werken en ontmoeten in een informele sfeer. Deze ruimte is verbonden met een open vide en trap. Een deel van de 1e verdieping is ingericht als flexibele werkomgeving met diverse open en gesloten werkplekken. Centraal in dit gebouwdeel hebben we vides aangebracht al tijdens de ontwerpfase van het gebouw en is er een ruime open trap ontworpen voor een directe verbinding naar de 2e; 3e en 4e verdiepingsvloer.
Deze centrale ruimte is ontworpen als een BDO huiskamer met een grote pantry, geweldige koffie en thee, verschillende zitjes, diverse werkplekken en heel veel groen. Het aantal en type werkplekken zijn zorgvuldig samen met de medewerkers in co-creatie sessies bepaald zodat deze optimaal aansluit bij de manier van werken, met een duidelijke focus op samenwerken en sociale cohesie van de diverse lines of services binnen de BDO Zuid organisatie. Er zijn ook concentratie werkplekken en stilteruimten alleen minder in aantal omdat geconcentreerd werken ook vanaf de thuiswerkplek kan worden uitgeoefend.

Het nieuwe kantoor ligt in het bruisende nieuwe stadsdeel Strijp S en is met haar ligging, uitstraling en unieke kantoorinrichting en ontwerp een aantrekkelijk gebouw waar de medewerkers graag naar toe komen. Het nieuwe hybride kantoor van BDO versterkt het’ wij-gevoel’ en straalt professionaliteit en trots uit.

Omschrijving:

bottom of page