top of page

Post Corona vraagt om nieuwe visie voor werkomgevingen

M+R interior architecture heeft voor en in samenwerking met BDO een nieuw duurzaam en innovatieve werkomgeving in gebouw Plan-T in Tilburg ontworpen.

Al voor het uitbreken van de Covid-19 pandemie ontwierp M+R nieuwe toekomstbestendige werkomgevingen; net als het kantoorgebouw voor de locatie BDO Amstelveen en Den Haag is de basis van het concept een grote flexibele ontmoetingsruimte met een diversiteit aan overlegplekken; vergaderruimtes, lunchfaciliteiten en presentatieruimtes.

Nieuwe huisvesting BDO Zuid Oost.

Opdracht:

2021

Jaar:

Tilburg

Plaats:

BDO Accountants

SOCIAL HUB

Nieuwe innovatieve kantooromgevingen moeten veel meer ruimte bieden aan flexibele, inspirerende en duurzame voorzieningen, een ‘social hub’ voor teambuilding; overleg en kennisdeling. Geconcentreerd werken kan immers ook prima vanuit de thuiswerkplek.

Bij de nieuwe innovatieve werkomgeving van BDO Tilburg ligt daarom de nadruk veel meer op ontmoeten en heeft M+R een groene en inspirerende werkomgeving ontwikkeld met een mix van ontmoetingsplekken en een aantal flexibele aanland- en concentratiewerkplekken.

Op 25 september 2021 is de nieuwe innovatieve werkomgeving voor BDO Tilburg in gebruik genomen, de eerste vestiging voor de locaties van BDO Zuid Oost waarbij het nieuwe kantoorgebouw BOLD op Strijp-S in Eindhoven het flagship-office wordt en de locaties in Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Maastricht fungeren als volwaardige flexibele ontmoetings- en innovatieve werkomgevingen. Allen ontwikkeld en ontworpen door M+R voor BDO.

Omschrijving:

bottom of page